Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Inicializace modulu

ahoj vsichni, najednou mi Technisat Digicorder HD S2 zacal hlasit Initializing module in slot CI. Mam tam modul Mascom, v nem kartu madarskeho UPC Direct a Skylink.
Netusite, v cem muze byt problem? Je to chyba modulu nebo prijimace?
Zkousel jsem modul vytahnout a zase dat, stale to ukazuje to same...

acizek
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Inicializace modulu

Vyzkoušej modul v "jiném" přijímači nebo ve tvém přijímači jiný modul.......otázku "kompatibility" směřuj na providera,kterému platíš či jsi si předplatil na dobu neurčitou.....Těchto témat je tu "přehršel" a nic tím nevyřešíš! R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Omlouvam se, pokud tady toho je vic. Jsem uzivatel, prilis tomu nerozumim. Predtim, nez pujdu koupit novy modul, jsem chtel zjistit, cim by to mohlo byt. Vse dlouho bez problemu fungovalo a najednou se objevila tato hlaska...

acizek

Vem si pod paži přijímač a běž ke slušnému prodejci i s kartou a případný "New" modul si u něj vyzkoušej.......Jinak jak jsem psal víše dotazuj se svého satelitního providera...PROČ..?(Ti to hází hlášku !!!Případně nejde!!)

Nevím zda tuto "satelitní" techniku používají dospělí lidé či děti mateřské "školy"...... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

No ja mam tiež problem asi mesiac mne hlasí to čo tebe mam modul Crypt.SCM a dal som to do humaxa 5500 openbox 820 ariva 200 a rovnake hlašky.

profant
Registrace: 11/2007

vedel by nekdo, zda je v Praze a okoli moznost otestovat a pripadne koupit novy twin modul dnes? rad bych se zitra kouknul na hokej...

acizek

V modulech Mascom jdou přece hlašky vypnout

miku

Otestovat nevim, ale koupit lze tady. Jsou tam i v nedeli a maji skladem. Smit v technisatu bez problemu.

http://www.alza.cz/smith-ca-modul-cryptoworks-d230250.htm

mber

Aha, ted koukam, ze chces twin, sorry.

mber

http://www.mascom.cz/sat/_Sat.htm

miku

Smartcard messages/Smartkarten Meldungen (hlášení smart karty) - v tomto nastavení může být potlačeno zobrazení nechtěného hlášení na obrazovce po přepnutí. Nastavení ON/EIN (ZAPNUTO) : všechna hlášení se zobrazí . Nastavení 10SEK: všechna hlášení se zobrazí po dobu max. 10 sekund. Nastavení OFF/AUS (VYPNUTO): žádné hlášení se nezobrazí. Nastavení TF10SEK : funguje stejně jako 10SEK, ale hlášení se zobrazí jako menu, neboť u některých přijímačů jsou normální hlášení potlačena. Při provozu dvou AlphaCrypt modulů v jednom přijímači je doporučeno nastavení OFF/AUS/VYP. u obou modulů, jinak bude nedekódující modul zobrazovat chybová hlášení

miku

miku

v tomto případě se asi nejedná o hlášky modulu, ale asi o hlášky přijímače, kterej se nedokáže s modulem inicializovat, takže asi chyba modulu, nebo přijímače. To "asi" uvádím z toho důvodu, že koule mám sice 2, ale ani 1 není křišťálová :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

acizek

a zkoušel jsi to třeba na půl hodiny odpojit od el. sítě? :lookaround:

eemil

eemil

nenapsal jestli hlaška vyskakuje v obraze nebo hlaška bez obrazu

miku

hlaska bez obrazu. proste pristroj nenacte modul. ale vi, ze tam je, hlaska se lisi podle toho, jestli to dam do slotu 1 nebo 2...

acizek

miku

musíš číst mezi řádky, prostě se modul nechce chytit v přijímači, což může znamenat, že modul odešel do věčných lovišť.

eemil

acizek

prostě to chce sehnat na zkoušku jinej modul, nebo tento modul vrazit jinam, aby se zjistilo jestli je ten modul vadný, nebo je chyba v sat přijímač. Telku nemáš s CI rohraním, abys zkusil jestli tam by ho to inicializovalo? :lookaround:

eemil

eemil

OK chtěl jsem pomoci

miku

miku

však že chceš pomoci je chválihodné, ale je třeba nejprve položenou otázku pořádně pochopit. Já tě pouze upozornil, že si špatně pochopil kde je zakopán pes. :8)

eemil

tak po odpojeni od elektriky na hodinu se to chytlo :) takze vsem diky!!!

acizek

acizek

poděkuj eemilovi že ti poradil vypnuti od el.

miku

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra