Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technibox SIR

Zajímalo by mě jak nastavit tento přijímač, aby se zobrazili při standby hodiny na displeji. Položka není v menu aktivní. Je normální že přístroj nabíhá zhruba 30s po každém zapnutí?
Děkuji za reakce.

Badatel
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technibox SIR

I kdybych byl týden pod vlivem, tak SIRA nekoupím, je to asijská " umatlanina" !! . Kdo přihodil 2.000,- a má HD8-SX originál a ma klid. R^

CES
Registrace: 4/2007

Jo jo Technibox není Technisat.
A Technisat už není co býval. :((

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Badatel

nejdříve se zjišťují informace o daném šrotu a potom se jde kupovat,nikdy opačně,tvoje blbost R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

SIRa jsem si kdysi také objednal, ale skoro obratem jsem ho v zákonné lhůtě 14 dní poslal zpět. Je to jen o něco dražší bratříček přístroje DiZiPiA vyráběného snad někde v Polsku nebo kde.
Nejvíc mi na něm vadilo, že když byl ve stavu Stanby a vypli elektřinu, tak po naskočení elektřiny se přístroj zapnul do provozního stavu a ne do Stanby.
A přesně, jak píše CES, přihodit 2000 a koupit HD8-SX a modul SMIT (CRW). Nebo TechniStar S1 pro méně náročné příznivce TechniSat.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

neprajnici ts

ale sa nepytal ako ho vratit ale jak nastavit..

gugel
Registrace: 2/2009

re:

nabieha tak ako ho nastaviš, aj mne to trochu trva, ked budes mat cas, tak si precitas manual ale až pride cas
maj sa

gugel
Registrace: 2/2009

Ale tady nejde o to co jsem koupil ale jak to nastavit, v manuálu se píše : "V pohotovostním režimu se čas nezobrazuje" "nechte běžet asi 30 s např. na ZDF". Ale nic z toho nezabralo. A dál o nastavení času se nic nepíše, tak nechápu proč gugel to nemůže napsat když to ví.

Badatel
Registrace: 1/2006

Badatel

Čas ti tento přijímač na displeji nezobrazí.Nastavení času v menu slouží hlavně k nahrávaní na ext.disk nebo k zapnutí nebo vypnutí přijímače Dotaz: můžeš si zvolit ze dvou nastavení EPG ? Taky mám tento přijímač.Koupil jsem ho jako komplet za 5000kč včetně karty,paraboly a LNB a celkem jsem spokojený. Od Trabanta nemohu očekávat výkon Škodovky

mirek1945
Registrace: 12/2010

Badatel:

Hodiny na čelní panelu nejsou. Bohužel. Jinak je to dle MENU známý Golden Interstar a TechniSat to koupil od korejců na přechodnou dobu, dokud ještě neměl svůj TechniStar.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

joscer:

To zapnutí bych považoval spíš za klad (třeba kvůli nahrávání na jiné zařízení), ale správně by měla být v MENU volba, jestli po výpadku el. energie standby nebo daný program.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra