![]() |
|
Nova HD a CT4 HDAhoj jdou vam tyto programy pres UPC Direct. Dopoledne mi besel ani jeden a ted nejde Nova HD. Ostatni HD kamaly fungujou normalne. Diky. ;) |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
Re:Nova HD a CT4 HDAsi mají nějaké problémy s kódováním,mě ještě nejde NOVA SPOTRT HD CT HD vysílá volně, bez kódu.anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 222 |
![]() |
|
RE: Nova HD a CT4 HDNo vidis to jsem zapomnel napsat s tou Novou sport. Ta bejde taky. Docela divny. Snad to daji nejak dohromady. Jinak Nova jeste rano sla...... :lookaround: |
Enriko
![]() |
|
RE: Nova HD a CT4 HDno nebude to na všech kartách na scharing tyhle programy jedouAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Nova HD a CT4 HDVolal jsem na zákaznickou linku,vědí o tom a pracuje se na tom. :( |
peky6
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Nova HD a CT4 HDTed Nova bezela odkodovane a zase ji zakodovali a nic.... A Nova sport HD jede volne. |
Enriko
![]() |
|
HD UPCPanove jde vam na HD programech od UPC EPG? nebo je to problem u mne. :fuming: :fuming: :fuming: |
PaPe3
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Nova HD a CT4 HDU mě taky nejde. :fuming: |
peky6
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Nova HD a CT4 HDVsetky HD kanaly - v EPG sa zobrazuje len aktualne vysielana a nasledujuca relacia. Viac mi EPG momentalne nezobrazuje. U SD je to ako kde v pohode. |
Majkee
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
![]() |