![]() |
|
Změna klíčů?Zaznamenal jsem včera cca ve 23:30 hlášku nemáte oprávnění na EU HD, totéž na Nova sport HD,NG HD, IC HD a NTVN HD. Ale naskočil mi konečně obraz na Sport2 a najelo HBO Comedy(to si neplatím). Paprika stále zvuk bez obrazu. Během chvíle vše zase šup do správných kolejí.Sport2 už jde, paprika ne. A HBO Comedy už taky ne.Dodatek na NG Wild HD na obou verzích mám anglickou a ruskou audiostopu. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Změna klíčů?Závada je jasná - bol vydaný nový kľúč:http://www.piranha.sk/photos/82702063.jpg :))) |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Změna klíčů?28.4. jsem si předplatil (454 Kč) na měsíc Multi HD, vše bylo OK do 10.5. včetně nových programů, pak přestaly jít některé nové programy (např. Spektrum). I když předplatné mám do 28.5., znovu jsem předplatil na měsíc HDplus (494 Kč), ihned naskočily všechny předplacené programy + HBO comedy a Cinemax. Myslel jsem, že je chyba v systému Skylink a já budu zadarmo :) koukat na HBO comedy a Cinemax, tyto šly jen asi 10 minut, pak vypadly. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: Změna klíčů?Také mně od 11.5. po zapnutí sat. přijímače nejdou některé HD programy uvedené výše. Vždy to naskočí až po reautorizaci ICE karty přes web Skylinku! Mám zaplaceno Multi HD na 12 měsíců ještě za starou cenu,přijímač Vantage 1100 HD a registrovanou kartu Skylink ICE v uni čtečce. Před registrací chodilo vše bez problémů. Po registraci chodí na kartu denně nové zápisy,ale ne všechny a proto je nutné provést reautorizaci karty. Nový certifikovaný přijímač kvůli tomu kupovat nebudu. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
NibiruSuper, ten jsem hledal R^ |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
Pište na SkylinkVšechny tyhle problémy pište na Skylink, ať vědí, že tyhle problémy existují. Já to měl za poslední měsíc třikrát a snažili se mě přesvědčit, že mám vadný modul. Když jsem jim vypsal, že mám dva přijímače a dva moduly, a že to dělá při jakékoliv kombinaci. Tak se na chvíli odmlčeli a pak, když jsem se připomenul dali návrh, abych jim poslal kartu a že moji kombinaci přístroje, modulu a karty budou testovat. To jsem zatím odmítnul.Mě tak nějak připadá, že tyhle problémy jsou od doby, co se objevila zpráva, že testují SurfLock. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Změna klíčů?Mně jdou všechny programy ČS.link jen na klíč.Kartu mám vytaženou. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
cryptoworkskarty 034...kupovane pred rokem a pozdeji nemaji zadny problem.hezke zapisy nejedou jenom nove programy v multi to preziju :)) ice je paskvil Rv kdyz vymena tak az ciste irdeto a max za postovne ,zadne eura za vymenu nikdy ode mne neuvidi sou tu 4 sat providery tak soupnu kartu skylink az dojede do kose ... hezky den |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
zapisyMate pravdu tieto problemy su od spravy, ze testuju surf lock. A brania sa zubami nechtami , ze sa nic nedeje a ze to nie je ich chyba. U jedneho zakaznika nechceli prist zapisy dva dni...bolo spravenych cez web minimalne 10 reautorizacii a nic...potom co som im tam volal a co ma vytocil ich technik do nepricetnosti karta za 30 sekund nabehla...nahoda? nemyslim |
bobrik
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
SurfLock prý neníByl jsem několikrát opakovaně ujištěn, že surflock je již vypnutý. Ale zajímavé na té informaci bylo, že jeden technik Skylinku mi tvrdil, že je vypnutý asi měsíc a jiný technik mě přesvědčoval, že je vypnutý více jak dva měsíce.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
![]() |