![]() |
|
technik skilink a jeho jednáníNo..Nepsal jsem tady už hodně dlouho..Ale dnes mě tak vytočil technik na Skylinku,že to tady napíšu..Skylink měl nedávno potíže s Filmboxem a ted už asi týden s českou verzí Eurosportu.Jde jim zvuk asi o 1s dopředu.Nejvíc to zamrzí při sledování tenisu.Volal jsem na Skylink technikovi v tomto týdnu asi 3x.Včera mi řekl:Zavolejte si na Eurosport,to je jediný co vám k tomu řeknu.A tak bych se chtěl zeptat,kdo za ten problem zodpovídá?Multi balíček zdražili a technik je ofouklej víc,než byl předtím..HANBA SKYLINKU!!!Chování k zákazníkovi otřesný..Jděte do pr*ele :fuming: |
djaligator
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 446 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
podívej kamaráde,kdo zodpovídá za kvalitu vody,která ti teče z vodovodu?,povodí Dunaje?,nebo místní vodárenská společnost?,buď jim tu nekvalitu budeš trpět,nebo půjdeš jinam,máš svobodnou volbu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@djaligatorPláčeš na špatném hrobě,ten technik má pravdu,on s tím nemá nic společného a správně ti odpověděl.Na jeho místě bych ti odpověděl stejně!Ofouklej jsi ty,že jsi ten nesmysl napsal! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
ProsatNevím co tady plácáš Ty za nesmysly.Vždy je odpovědný dodavatel služby, který prodává koncovému zákazníkovi. Ostatní je interní problém dodavatele. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ProsatSi mal zlý deň? Keď mám problém s elektrikou, tak nepôjdem sa sťažovať do elektrárne v Dukovanoch, ale svojmu dodavateľovi, keď mám problém s plynom, tak nebudem volať do ruského GASPROMu ale tomu, komu platím faktúru...4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
RE: technik skilink a jeho jednáníNeplať za to co je "nekoukatelné" !!Je to jediná cesta "klidu". :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: technik skilink a jeho jednáníotazne je ci si volal do centraly skylinku alebo monterovi skylinku. to je podla mna rozdiel. |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 366 |
![]() |
|
RE: technik skilink a jeho jednáníNo jak by to tady dopadlo(a bohužel i dopadá)když budou prodejci házet problémy na dodavatele a výrobce.To platí i o šlendriánství u SKY linku. Není den bez problému !! A pak je jendoduché argumentovat "My nic to oni My to jen prodáváme".. Lidi nebudte ovce s tím že si se sklopenýma ušima necháte vše líbit tak jako za komanče... A vyžadujte kvalitu a nápravu u toho od koho jste výrobek a službu koupili a komu platíte !! Taky by se Vám mohlo stát že koupíte pneumatiku která Vám druhý den praskne a prodejní pneuservis vás pošle do továrny v Portugalsku. To platí i pro alibismus SKY Linku na kecy typu "pane my za to neumžeme to je někde na trase" jim se**re pes.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: technik skilink a jeho jednáníojoj1, Crescenzio, pat - souhlas, přesně tak ... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: technik skilink a jeho jednáníJenže pneuservis ti může tu pneu vyměnit namístě a pak "jít" na dodavatele. Ale jak může provider televizního signálu ovlivnit to co vysílá? Myslím tím kvalitu, třeba zrovna to posunutí zvuku.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: technik skilink a jeho jednánípat, suhlas ....nech to ide ako ma a zodpovedny je skylink nie eurosportr. |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
Jak je vidět,tak si tady strašně moc lidí plete zcela zásadní věci. Česká verze Eurosportu není programem SkyLinku. Ten tento program pouze přebírá od jiného dodavatele. Jedná se tedy o šíření převzatého vysílání. SkyLink tak nemůže ovlivnit technickou ani obsahovou kvalitu vysílání. Jediné co může, upozornit svého dodavatele na problém, a žádat jeho odstranění.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: technik skilink a jeho jednáníTyhle věci mají jednoduché řešení - nevyužívat je, neplatit a hotovo. Jedině takhle dáš providerovi najevo, že si tvé peníze nezaslouží. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
JoscerJak to muže ovlivnit ??No hoolt to musí řešit nějak !!! U toho dodavatele jak to nevím ..já nejsem SKY link Ale vy je tu někteří uplně hájíte že za to nemužou a jsou nevinátka !! Znova opakuji jim se služba platí oni jsou zodpovědni za to dodat zákazníkovi vše jak má být. To že mají problémy mezi sebou to nikoho nemusí zajímat. A hlavně se jich nezastávejte prosím že za to nemohou !! Ano nemohou !! ale řešit to mohou a musí !! jak a s kým je jejich problém.A některé problémy viz Filnbox HD zvuk atd jsou nevyřešeny dodnes protože je nikdo ani neřeší..prostě na to se**rou oni vědí že česká ovce se jich ještě bude zastávat Nebo at to zavřou a otevřou si cukrárnu ale to by bylo ještě horší asi :((( :((( |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
Enik.Máš pravdu, ale Skylink nemůže tu povinnost přenášet na svého zákazníka. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: technik skilink a jeho jednáníPravdu má Enik. Zbytek si tu jen vylévá své emoce. Strašně by mě zajímalo, jak se ta 1 sekunda projevuje??? Český komentátor se předbíhá??? ;)Třeba ví, co se stane za sekundu. To se snad může projevit (a vadit) jen u rozhovorů. Ještě jste nenapsal, jaký přístroj používáte. Aby nebyla chyba opět JINDE. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: technik skilink a jeho jednáníAle to snas chtěl půvotní tazatel, aby Skylink upozornil dodavatele a chtěl zjednat nápravu.Jinak, když jsem si pouštěl zvuk přes zesilovač, v resívro do zesíku vedeno sklem, a zvuk byl také posunutý. Pomohlo vytáhnout zvuk až z telky. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
Dost často se stává,že tuhle závadu má na svědomí přijímač. Stačí ho restartovat, a je po problému. Je potřeba si uvědomit, že SkyLink si svoje programy monitoruje, takže o případném problému ví. Nehledě na to, že pokud se něco takového objeví, tak těch telefonátů a mailů jsou tisíce.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
RE: technik skilink a jeho jednání1. Při hokeji na ČT HD mi to také připadá, že komentátor je asi o 2 vteřiny dopředu.2. Filmbox HD nějak moc nesleduji, ale sem tam si to přepnu se podívat, co tam dávají. Ale že by byl zvuk nějak mimo obraz jsem si nevšimnul. Ale možná jsem jen měl štěstí. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
patNázev OVCE si nech pro toho, koho jsi ráno oblékal a obouval.A to, že někdo napíše svůj názor v rozporu s tvým ještě neznamená, že se někoho zastává. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
JorzaMně ten Eurosport dělá úplně to stejný. Takže to přístrojem asi nebude. |
Jorza
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: technik skilink a jeho jednáníCo riesite,stazujem sa tam komu platim,co uz demokrati vymysleli nieco nove?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: technik skilink a jeho jednáníale to neni chyba skylinku ale eurosportuked sa vám pokazí mlieko tak hned volate mliekaren ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
djaligatora ešte má aj hrubku v nadpise no fuj🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Technické potížes vysíláním uvedeného programu jsme předali k řešení našemu dodavateli!Pokud někdo volá už potřetí, tak je jasné, že ho někdo utře. Tohle nemusí být ani problém dodavatele programu, ale dodavatele české zvukové stopy. To nezajišťuje ani Eurosport. Tu dodává česká firma. Problém tedy může být někde úplně jinde. Tazatel nebo spíš stěžovatel se ptá,kdo je za to zodpovědný? Před zákazníkem - divákem je samozřejmě zodpovědný SL, ale za technickou kvalitu odpovídá dodavatel programu. To je věc smluvních podmínek. Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
Vysvětlení od SkylinkuPánové, moc mě mrzí, že se závada, která se v několika minulých dnech vyskytla u vybraných pořadů Eurosportu SD stále opakuje. Je to samozřejmě špatně a zákazníka vcelku nemusí zajímat, kdo je na vině. Závadu jsme opakovaně hlásili a očekávám, že se ještě dnes vyřeší.Abych přispěl k diskusi, jaká je role Skylinku v tomto případě. Pokud se vyskytuje jakákoli chyba u konkrétního pořadu velmi pravděpodobně je již ve zdrojovém signále, který přebíráme. Provozujeme převzaté vysílání a nejsme oprávněni do něj zasahovat. I kdyby vysílatel vysílal nějaký pořad bez zvuku, nic s tím NESMÍME dělat (i kdybychom třeba mohli). Samozřejmě závadu reklamujeme a prakticky vždy se ji podaří odstranit. Jiná věc je, pokud je posun zvuku oproti obrazu nikoli jen u jednoho pořadu, ale stále. Pak se může jednat o chybu u nás a můžeme ji napravit. Samozřejmě mají pravdu ti z vás, kteří zmiňují i možnost, že se posun může projevovat jen na konkrétním přijímači. Taky jsem to doma zažil a zbytečně hlásil poruchu. Stačilo přijímač restartovat. Děkuji za pochopení Jaromír Glisník |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |