Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Link kampaň

Tak ahoj všem jsem zvědavý na tu kampaň asi nás všechny ohromí.Jen bych to tak shrnul čím nás může CS Link překvapit?Má programy jak píše ve špičkové kvalitě po celém území republiky a je to prý jediná svobodná televize že by v ostatních byla cenzura?No tak to teda asi půjdu k očaři zatím jsem tu ty programy nenašel nebo se mýlím možná krom ČT hd a Novy hd pokud jedou v nativu Primu nelze do toho počítat to je jen blaf na lidi.Tak jaké jiné kvalitní programy ve špičkové kvalitě obrazu i zvuku nabízí dejte mi tip díky za něj.Pořád volají jestli nechci objednat placenou nabídku tak jsem se ptal telefonistky jakou kvalitu mi může nabídnout aby mě přesvědčila a ona že neví co mi říct je to asi u nich dost zoufalé když musí přemlouvat aby si lidi něco platily.Řekl jsem ji že tedy děkuju a aby mě už nevolaly tak jsem zvědavý myslím si že kvalitní nabídka si řekne o lidi sama ale telefonem ne akorát to lidi otravuje toť můj názor majte sa a neválejte se pořád u tv čau

kanon
Registrace: 2/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS Link kampaň

co maju robit ostava im len reklmama :)))

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

už jen vystřelit

slavnostní salvu!

na počest kvalitního příspěvku

:crying:

tonek
Registrace: 1/2009

CS Link v poslední době pouze mění kmitočty programů,vydává nicneříkající zprávy,občas něco slíbí... Zatímco ve Skylinku už přidali několik programů,tak CS Link spí zimním spánkem.

dechovkar
Registrace: 5/2006

ve skylinku pridali nekolik programu ale o ty hudebni HD co pridali vlastne nikdo nestoji. natoz o ty co tam jsou. pokud ma cslink v zasobe nejaky esa, tak jedine dobre. proc by je taky vyhazoval zrovna kdyz konkurence utraci nemaly prachy na reklamu.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

kanon: no to jsem taky zvedavej s cim prijdou :)))
jinak naprostej souhlas s tebou

pejvl2
Registrace: 7/2009

by mě zajímalo kde bere cslink prachy na reklamu :zombie: - že by tolik vydělával :O ? Pak samozřejmě nepotřebuje nic přidávat - proč se namáhat když to sype :sly:

Bororo
Registrace: 1/2010

za půl roku

200 Cs
10 Sky

tonek
Registrace: 1/2009

Kdyby vydělával, tak nepotřebuje reklamu a přidává programy jak na běžícím pásu.Z těch pár drobných co ještě panu kličkovi zbylo v kapse musí holt zaplatit kampaň a nalákat lidi na Primu HD "alá CS link" a vyrýžovat co možná nejvíc na dnes již dosluhujících CW kartách, které si pak lidi stejně budou muset měnit. U Cs linku bude ještě hodně veselo!

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Jediná svobodná

pro nechápající znamená,že si můžeš vybrat za co chceš platit,což jinde nejde,žádné multi(kde platíš,za co nechceš) atd. ti nikdo necpe,rozumíme si? R^ :laughing: R^

pierrepetr

wladys

jenže cslink ty karty vymění zadáčo R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Tak nechápající budeš asi ty, protože u Sky se taky můžeš svobodně rozhodnout, který balíček si zaplatíš. Nikdo ti nic nenutí, žádnou smlouvu nepodepisuješ. Takže s tím jejich sloganem to taky není v pořádku. Rozdíl je v tom, že u Sky máš za stejnou cenu mnohem více muziky.... rozumíme si? ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

jenže cslink ty karty vymění zadáčo ...... říkal pan Klička. :laughing:

wladys

... ten už toho nakecal. :)))

wladys

tonek

to máš ještě dobrej výsledek,já tak 1% skylink,nechápu,kdo to kupuje,tady to nikdo nechce,jen ti zoufalci,co to koupili v kompletu v Hypernově,nemluvě o tom,kolik lidí se skylinkovou kartou si ode mě koupili Cslink kartu a skylink hodili do šuplete R^ :laughing: R^

pierrepetr

To je fakt. Největší zoufalci momentálně kupují slevněné SDčkové sady od CSlinku. :laughing:

wladys

wladys

"Tak nechápající budeš asi ty, protože u Sky se taky můžeš svobodně rozhodnout, který balíček si zaplatíš. ",asi si nerozumíme,u CS-linku si svobodně vybereš
1.jestli balíček a jaký
2.jestli jeden program a jaký
3.jestli mix několika mnou vybraných programů
to nikdo jiný nenabízí,CS-link jediná svobodná televize
u skylinku máš zájem koupit psa?,ano můžeš ho mít,ale musíš živit i stádo prasat a ovcí,to je tedy svobodný výběr R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pokud

jsem nechápající já,nebo ty,nech posoudit ostatním,asi si nerozumíme a jen by to vedlo k hádce,což si nepřeji,měj se R^ :laughing: R^

pierrepetr

Podívej se na cenu třeba mých 6 a porovnej to třeba s multi. A pak mudruj. Rád si koupím psa a k tomu za stejnou cenu stádo ovcí. ;)

wladys

Souhlasím, taky se nechci hádat. Jen mám na tuhle firmu trochu jiný pohled. ;)

wladys

To je právě ta

svobodná volba,rád si koupím co chci,rád za to zaplatím a ne co mě někdo nutí,buďme rádi,že tady jsou obě společnosti a může si každý vybrat co se mu líbí R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Mám na CS Link stejný pohled jako wladys, ale nenutím jediného operátora zákazníkovi tak, jako Ty. Podle Tebe a CS Linku jsou jediná svobodná volba :laughing: , ale u tebe neexistuje svobodná volba, u Tebe je jen CS Link.

Zip
Registrace: 1/2006

tonek 23:22.03

To jsou počty zákazníků, co ti přišli hodit satelit na hlavu, žes jim špatně poradil?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Jasně že "montážníci" raději prodávají CSlink, protože mají jistotu, že jimi "doporučená" karta na 100% funguje v CW. A samozřejmě si vyprázdní sklad s SD příjimači. Při prodeji karet od Skylinku by se ukázalo v případě PROBLÉMU, že nedokáží poradit. Stačí se kouknout tady na fóru. Tak udělají bububu na zákazníka a ten pod tíhou "argumentů" zvolí CSlink...a mají klid...ALE NA JAK DLOUHO???

petr121
Registrace: 4/2008

A možnost předplácení si jednotlivých programů beru jako dobrý vtip. Za cenu 3 slušných programů mám mnohem více u konkurence.

petr121
Registrace: 4/2008

RE:CS Link kampaň

Tak na tu kampaň jsem zvědav.Pokud CSlink nepřijde opravdu s něčím novým a zajímavým,viz.třeba nové programy v HD,bude to jen vaření z vody.CSlinku ujel vlak a asi neví,jak ho dohnat.

sigur
Registrace: 5/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra