Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zkušenost s e-shopem Eltasat Tišnov

Velmi zásadní problém považuji nedostatečné balení zásilek.V obalu s parabolou byl vložený (hozen)satelitní příjmač a ostatní objednané komponenty satelitní sestavy bez jakéhokoli zajištění proti pohybu (např. bublinkovou fólii)a navíc obal nebyl vůbec označen poštovními etikety (pozor křehké zboží včetně etikety šipky pro polohu přepravy).Toto považuji za velice nevyhovující pro jakoukoli přepravu k zákazníkovi.Je zde veliké riziko,že při manipulaci zásilky dopravcem dojde k poškození zásilky !

Odpověď pana Zdeněk Začal z Eltasatu.cz:
Zboží je baleno v pevných kartonových krabicích na parabolu, navíc každé zboží, které je v této krabici má ještě svůj další obal, který chrání zboží před poškozením. Samotné krabice na paraboly jsou na bocích označeny velikým přehledným nápisem "pozor křehké, nezapomeňte opatrně manipulovat" navíc jsou zde velké šipky znázorňující dno a vrch paraboly. Potom již záleží na povaze přepravce, zda se ke zboží chová způsobem, který by měl dodržovat, bohužel toto již neovlivníme.

Což vůbec není pravda ! Až po zaslání fotosnímků původního obalu paraboly nic jiného nezbylo,než že pan Zdeněk Začal z Eltasatu to přiznal.Zkrátka zatloukat a zatloukat.

Takže pánové pozor na tento e-shop s kterým mohou být problémy v souvislisti s nedostatečně baleným zbožím !!

S pozdravem
Zdeněk Začal - Eltasat.cz

Jaros
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zkušenost s e-shopem Eltasat Tišnov

měl jsem od nich asi 200 zásilek tohoto typu,vše bez problémů R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

taky v tom nevidím problém, sat technikou se neživím, ale pro známé jsem objednával již několik těchto sad a nikdy ani žádnej náznak, že by se měla nějaká část poškodit, takže jejich způsob balení zásilek považuju za vyhovující a plně dostačující. Samotné sat. příjímače jsou taky dobře a hlavně dostatečně zabalené a chráněné pro daný druh přepravy. Pokud by přepravce hrál se zásilkama fotbal a házel je z několika metrů, tak to ani důkladnější způsob balení neovlivní. :8) :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

www.youtube.com/watch?v=sgAq_KnDIPc :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Jednou jsem udělal chybu a nechal si poslat parabolu 120cm,přišla samozřejmě nakřáplá a po dotazu na její výměnu mi bylo řečeno že jí klidně mohu poslat zpět na výměnu ale poštovné si platím tam i zpět,takže při ceně paraboly nějakých 1200kč a poštovné za nadměrnou zásilku tam i zpět cca.400sta jsem to vzdal ale jak říkám moje chyba takové věci se kupují osobně,jinak nemám proti tomuto shopu žádné jiné výhrady

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Koupil jsem u nich sat.přijímač a vše bez problémů a řádně zabaleno.

IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E

daddy
Registrace: 8/2006

no nekup to na netu, když je to tak lévné :)

věřím, že u vás je prodejna antenní a satelitní techniky, tak jsi to mohl koupit tam a neotravovat tady s dojmy :O

netace
Registrace: 12/2008

Mi poslali Polský neoriginál Technisat S2 !!!! Dost mě na-r-l-. !!!???!! Rv :bomb:

CES
Registrace: 4/2007

to netace

a kdo myslíš, že to přiveze do té prodejny antenní a satelitní techniky? Zase nějaká přepravní služba z nějakýho velkoskladu. Málo která prodejna má velký sklady a sama si naváží zboží. :sly:

kedar1
Registrace: 7/2010

no vortimonde tomu youtube se neda moc verit, 50% prispevku jsou cilene nahrane ptakoviny "fuck off youtube"

rj45
Registrace: 6/2007

no jo, ale ty na prodejně mužeš hned říct dodavateli o výměnu zboží za jiný kus a neřešíš žádný poštovný atd

netace
Registrace: 12/2008

rj45

to není pravda. neznamená, že když něco pochází z USA, že je to skoro vždycky fake. ten jejich styl je spíš záležitost odlišnýho způsobu prezentace, než výroby fake videí. já zase nesnáším stream.cz protože je to jednoduše trapárna

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Zatím OK

Kupoval jsem tam dva Openboxy X-820, které stále šlapou.Dále několik Showboxů 300 a 700 plus paraboly karty a příslušenství, které jsem potom montoval.Zatím bez jediného problému, spokojenost. R^

oldies26
Registrace: 1/2007

No jo, tak to je hodně blbé když je to takto odesíláno ... snad to bylo jenom náhlé selhání jedince a né něco pravidelného. Protože pravda, potom to se může zrovna hodit tak akorát na smetˇák. Zasílat to jako "Křehké zboží" by mělo být automatické pro STBoxy a podobnou elektroniku.

Poštˇáci nemají čas, spěchají a hážou s balíky do aut, meziskladů a zase aut - standart. Pak přivezou balík v předpolední době či dopoledne kdy jseš samozřejmě v práci, takže to opět vezou zpět na Poštu a tam zase mrsk do regálu či na zem. No nechtěl bych být STBoxem :)))

Violista
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra