![]() |
|
Skylink problem u nových stanícMam taky problem ked prepnem na ceske virtualne pozicie stanic MTVNHD cz, IconcertHD cz a NG WILD HD cz , tak sa mi stale restartuje prijmac, u povodnych pozicii bez dodatku CZ mi ti slape normalne.. Mam Humax IRHD 5100s. |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: Skylink problem u nových stanícMám v plánu si tenhle příjímač koupit a to ti dělá jen u těchto tří programů?Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Skylink problem u nových stanícano,to som zistil az teraz ,doteraz som mal naladene tieto kanaly bez pripony Cz, len mi neslo epg u mtvnhd tak som ulozil česku verziu a takto mi to blbne.. |
mbfin
![]() |
|
RE: Skylink problem u nových stanícMám přesně ten samej problém. Pouze u těch 3 programů.jelikož má tento problém více lidí ,určitě je problém u nich. já mám Humax iCord HD. ale otom se psalo už tady včera. je to tím epg ,protože před včerem to jrlo bez problému dokonce i když bulhaři tam již měli epg v angličtině. |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Skylink problem u nových stanícked budem mat čas tak zavolam na tech.podporu Skylinkhttps://www.parabola.cz/forum/topic-61931/ |
mbfin
![]() |
|
mbfinJá jsem jim psal o tom problému včera a zatím mi neodepsali |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Skylink problem u nových stanícpočkáme si na reakciu.. |
mbfin
![]() |
|
RE: Skylink problem u nových stanícjá sem dneska volal na skylink a řekli mi že pokud tu kartu dám do jiného receiveru a funguje to tak oni s tím nic neudělají protože není problém s kartou nýbrž s našim receiverem, takže si myslím, že si musíme počkat na nový fw...Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
humax irhd 5100smna tak neodpalia,je to licencovany prijmac ktory podporuju a minule vraveli ze novy fw zatial nebude,ze vsetko funguje v poriadku.. |
mbfin
![]() |
|
RE: Skylink problem u nových stanícÚplně stejný problém na měsíc starém Humaxu IRHD 5100s... |
JirkaR
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
Probléms tými 3 HD programami na 12207V mám aj ja - ostatné všetko šlape bez problémov, tieto tri "novinky" po pár sekundách sekajú, mrznú, nech SkyLink netvrdí, že chyba nie je u nich, lebo to nie je pravda !!! |
PTIKE
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
![]() |