![]() |
|
Opticum HD X403pAhojte, mam problem s tymto strojom, z nicoho nic mi zacal vypisovat "No OSD in SCART mode. Switch TV to HDMI". Lenze ja mam nemam TV z HDMI :( Momentalne viem iba prepinat programy, nic viac. Neexistuje nejaky reset mimo menu?? Dik. |
ingmatik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Opticum HD X403pna DO si to přepni zpět na scart |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
Jak?Porad jak? Do menu sa nedostanem, ked stlacim cokolvek na DO, vypise tu hlasku "No OSD..." |
ingmatik
![]() |
|
už to tu bolopomaloučku (interval cca 10-20 sec než to vše přepočítá)mačkej bílé tlačítko P/N až ti něco napíše tak už si v menu opatrně navol 576 nebo co ti hraje, když přejedeš šipkou tak se v klidu pomalu vrátíš! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Opticum HD X403pAsi som lama, ale nepomohlo :( Mo novsi typ DO, namiesto P/N je tam "USB". Po mackani mi nevypise nic, stale iba "No OSD in SCART..." :( |
ingmatik
![]() |
|
bohaa já su pták že tu píšumyslím by to mohlo být formát, nebo 4:3 nebo 16:9 nebo tak nějak nebo běž ke kamošovi s HDMI a nastav si to u něho NI! |
tonek
![]() |
|
RE: Opticum HD X403pNedaval si tam nahodou novy soft? Pretoze ak ano, tak je to sposobene tym. Soft "lemontree" je s HD menu, ktore sa ti ale cez scart neukaze. Takze ti pomoze prehratie softu, a to len "amstar". |
derick03
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
ale ukáže !jenom přenastavit výchozí HD |
tonek
![]() |
|
![]() |