Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

sport 2 + parpika skylink

Dnes jsem si aktivoval kombi a ZHRUZOU JSEM KOUKAL NA KVALITU sport 2 a paprika - je normální, že se obras tak jako seká? neno je chyba u mě?

svata
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sport 2 + parpika skylink

Seká se asi skoro všem. A kdyby se jenom sekal, někdy je to jen jedna velká rozmazaná šmouha.
Jinak mne se jemně seká i ČT1, ČT4 a Prima.

zdrk15
Registrace: 5/2008

nějaký (nevhodné slovo) by napsal vždyť vás nikdo nenutí aby jste si to předplácely i takový (nevhodné slovo)i jsou na tomto webu

bojda
Registrace: 5/2009

nikdo netvrdi že nás někdo nutí, pouze se ptám zda je chyba na prijímaci nebo jinde, o jiný názor tu nikdo nestojí

svata

Nieje to tam az taka hroza. Zalezi aj od prijimaca . Inak, iny sposob, ako zaplatit a vyskusat neexistuje. Takze nevhodne slova nema cenu pisat. Zaplatil, pozrel co to je a zistil, ze je to des. To je hadam normalne, ci nie ? Za to ho nemusite titulovat nevhodnymi slovami . Hadam sa im to casom podari doladit, aby obraz neurazal.

grantec

Sport2 WSS

Jen se zeptám. Je normální, že se Sport 2 od SkyLinku nepřepne na 16:9? Vysílají vůbec WSS? Půjčil jsem si CsLink kartu a jejich Sport 2 se normálně přepne.

zdepa
Registrace: 1/2005

Nedávno jsem zakládal vlákno o stejném problému na sport 2 u skylinku. Jen jim tam taky napište, sice vám nápíšou v podstatě pravdu, že je chyba na trase před skylinkem, ale u verze od CSlinku je to lepší a měli by si to taky trochu pořešit.

https://www.parabola.cz/forum/topic-61852/

Jardysek
Registrace: 3/2010

zdepa

Mě Sport2 na Skylinku normálně přepíná na 16:9.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra