![]() |
|
Technisat HD 8SX - problém s polarizáciouDobrý večer. Technisat HD 8SX mi prestal reagovat na transpordery s horizontálnou polarizáciou. Ukazuje kvalitu 0%. Transpordéry s vertikálnou polarizáciou fungujú bez problémov. Nepomohlo ani odpojenie od siete, ani obnovenie továrneho nastavenia. Má prosím niekto nejakú radu, ohladne sprevádzkovania týchto H - transpordérov, alebo s tým musím do opravy? Díky |
suco
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
reklamaciamal som detto, mozes to zobrat do opravy...bude to zdrojovou castou ale to je uz jedno. cuz K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Technisat HD 8SX - problém s polarizáciouVdaka za info,už sa teším na reklamačný kolobeh. |
suco
![]() |
|
hmmmne sa nevratil z nemecka do 30 dni, tak som vypytal spaet peniaze, kupil HD8+ vo viedni a ten odisiel za 2 tyzdne.Sa viac prehrieval a strelil kondik - tolko k nemeckej dokonalosti. Akoze TS su dobre ale uz aj tieto su vyrabane cim dalej velkej ehhm kakacke... Vaham teraz ci nekupit ISIO... K |
krikri
![]() |
|
RE: Technisat HD 8SX - problém s polarizáciouJa mám dva. Prvý šlape už 2 roky bez problémov a tento má 4 mesiace a ako naschvál som ho kupoval ako darček rodičom v Ostrave. Dúfam, že to prebehne v pohode. |
suco
![]() |
|
krikriISIO success story na freak.Ide to OK, HbbTV, web, 2 karty, PIP, 1080p atď atď. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Technisat HD 8SX - problém s polarizáciouJsou OK LNB ?? Nutno prověřit. Potom reklamovat sat. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat HD 8SX - problém s polarizáciouLNB sú v pohode, pripojil som teraz iný sat. prijímač a ten funguje normálne. Díky všetkým za rady. |
suco
![]() |
|
@Dagy2 si zly:))) saakra si mi nepovedal ze ides pren,by som ti povedal dones aj mne! Vidis ako som pochodil s HD8+!... Tieto novsie su .. no vsak vieme ako to dnes chodi! Pridem tu ukazat dialkove. Ja de8il ze som to predchadzajuce vratil, toto nove - na vyzor 1:1 ma tvrde a hlasne tlacitka jak svina. Ked som prepinal medzi stanicami tak to pukalo ze si susedia mohli mysliet ze hram nejaku RPG a uz som vystrielal celu dedinu... A ze elektrolity v TS, to sme sa coho dozily?! Ten predtym mi siel tiez skoro 2r.! Skratka pre znizenie nakladov to podla mna zacali vyrabat inde alebo suciastky maju triedy kvality atd. atp. ... Dagy2 nedas prispevok sem alebo do casaku o nom, taky komplexny prehlad? Dik v kazdom pripade, modram zavistou :razz: K |
krikri
![]() |
|
krikri, to nie ja!sú tam dvaja šťastní majitelia.Ja ked, tak Digicorder ISIO. Je už na webe ale šialená cena. Tak u mňa zatiaľ síce perfektný ale len HDS2X :crying: |
Dagy2
![]() |
|
RE: Technisat HD 8SX - problém s polarizáciouNazdar Dagy, no jisteee, jaky som ja staslivec :-) ;) |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Technisat HD 8SX - problém s polarizácioupevne verím že áno.ako beží iConcert? štvorčekovane asi nie, že? :-/ |
Dagy2
![]() |
|
RE: Technisat HD 8SX - problém s polarizáciouAno Dagy, my co sme zastancovia technisatov uz dlhu dobu, ISIO S1 je paradna volba, ci uz obsluhou, komfortom, funkcionalitou no a v neposlednom rade aj zmensenim poctu dalsich spotrebicov k TV (nejaky ten dalsi recorder, multimedialny prehravac) Aj ten internet na ten zaklad prezretia sprav, mailov,... uplne postacuje Maximalne by mohli spravit podporu externych klavesnic aj inych vyrobcov, aspon by sa vyuzili aj tie 3 USB pripojenia okrem eSATA na HDD....Rozmyslal som nad kartou vymena, ale pockam, zoberiem ICE HD, ved tu, co mam bielu skylink HD este musi fungovat nejaku dobu aspon na zaklad :laughing: |
golfLC
![]() |
|
@golfLCsorry chlapi cely den vlhol v praci...Pane golf ak hrate golf predpokladam ze 1-user ako ja nebudete, mozete mi prosim kupit 1 ISIO?! :laughing: A to LC je LakeCity v Careline US ziadny Lucenec ze... Ale Dagy ma pravdu, ISIO to uz je suvix... Digicorder-ISIO to je co chceme!! Vyhodte ten crep von oknom! tak ale aby ste neznecistoval prostredie smetami, pridem dole pod okno chytat... :))) No nic, dnes uz bolo dost srandy... Mozete napisat skusenosti s nim obsirnejsie ak sa da... D. K |
krikri
![]() |
|
@krikriNo srandy uz dost ;) Tak ako pisal Dagy, ISIO success story na freak. Staci si precitat skusenosti, no aj este kozmeticke vady, ktore ma, ale pracuje sa na nich. Okrem vstavaneho HDD na Digicordery ziaden rozdiel, ja napriklad za ten cenovy rozdiel Digocordera, ktory je za jeden vstavany HDD + nejake to chladenie cena skoro ako dve DIGIT ISIA S1, ale to je kazdeho osobny nazor :8) |
golfLC
![]() |
|
RE: Technisat HD 8SX - problém s polarizáciouoprava ...Tak ako pisal Dagy, ISIO success story na freak. Staci si precitat skusenosti, no aj este kozmeticke vady, ktore ma, ale pracuje sa na nich. Okrem vstavaneho HDD na Digicordery ziaden rozdiel, ja napriklad za ten cenovy rozdiel Digocordera nikdy tolko nedal, ktory je za jeden vstavany HDD + nejake to chladenie cena skoro ako dve DIGIT ISIA S1, ale to je kazdeho osobny nazor |
golfLC
![]() |
|
hladaj 2 rozdielyreku co je tam ine napisane?!smiem sa spytat ako si ziskal S1 verziu?! aka nur deutche reise? (neviem nemecky) Objednavka cez nejakeho dodavatela, cesta do DE?? Ja som pre HD8+ ("S" verziu) bol v rakusku, vyzera S1 napriek avizovanemu nemaju ale aj ked, davaju ohne HD+ card fur oestereich und schweiz... :))) jaja! K |
krikri
![]() |
|
@krikri...nikdy tolko nedal.... to bol ten rozdiel R^ Keby si isiel na tvfreak, mas tam vsetko rozpisane a zodpovedane, aj tvoje otazky..... Inak mam ho z Rakuska, z Linzu, cez znameho, ktory tam pracuje, kupil, doniesol :8) No ale teraz som zase ja nerozumel tvojej vete "Ja som pre HD8+ ("S" verziu) bol v rakusku, vyzera S1 napriek avizovanemu nemaju ale aj ked, davaju ohne HD+ card fur oestereich und schweiz..." :))) |
golfLC
![]() |
|
![]() |