Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TV NOE představí nový HDTV přenosový vůz

Nový přenosový vůz Mercedes-Benz Atego 1224, vybavený podle starších zpráv již pro zpracování HDTV materiálů představí 29.května televize NOE. Speciální komponovaný pořad se stopáží 150 minut bude poděkováním všem spolupracovníkům a hlavně podporovatelům a oslavou 5 let vysílání TV NOE. Koncertovat bude hudební skupina Spirituál kvintet.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV NOE představí nový HDTV přenosový vůz

Kdyby někoho zajímalo kolik taková sranda stojí, je to asi celkově odhadem možná eventuálně kolem 5.000.000,- Kč
http://tv-bay.org/FORSALE/Outside_Broadcast/Vehicles/Mercedes/Atego_HD_Server-Scanner_Outside_Broadcast_Unit/112093.html

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Hmm pěkné,jenom je škoda že frontman té skupiny je již na koncertě L.Vandrosse i Elvise a nově i Ivo pešáka a dalších hvězd,přeju mu aby neměl místo za sloupem jako Paolo Villaggio v jedné ze svých nesmrtelných komedii (naštěstí ještě žije)Viva Italia

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

takže TV Noe asi neskončí jako Z1...

pf09
Registrace: 8/2010

Jako o těch darech v kasičkách můžou vyprávět někomu blbějšímu :laughing: né že by na tom záleželo, to je jejich věc. Ale podle mě to táhnou z několika zdrojů a nikdo mě nepřesvědčí o opaku. Osobně bych si tipnul:
1. dobrovolný dary
2. výroba křesťanských pořadů pro ČT
3. příspěvky z fondů EU (jistě to vedou jako něco všeobecně prospěšnýho a zároveň přístupnýho svým obsahem všem bez rozdílu)
4. samotná církev, která je zase zpětně podporovaná státem. i když někdo může namítnout, že stát splácí jenom to, co kdysi sám nakrad. to je na delší debatu

vortimond

vortimond

bod 4 určitě né, zklamu tě ;) . Jinak ano, hlavně platí bod 1. Bod 2 a 3 nevím.

Violista
Registrace: 7/2007

Já jsem je kdysi schválně provokoval na tom jejich fóru a tam mi tvrdili, že platí pouze a jedině bod číslo 1. Že prý se můžu i podívat do jejich účetnictví, když budu mít zájem. Na co, to jejich věc. Ale myslím, že to není fér. Nikdy taky moc neuvádějí na rovinu "ano, my jsme katolická televize" (která se dejme tomu nebrání ani dalším křesťanským církvím u nás).

vortimond

z webu Noe-TV
"ČÁST PŘÍJMŮ (moje pozn.: to by se zdálo jako málo, ale čti v závěru)
je získávána také realizací činností pro organizace působící v oblastech, o kterých Tv Noe chce přinášet zprávy jako jsou charitativní, výchovně vzdělávací, kulturní a další obdobné organizace. ČASTO spolupracuje na naplňování projektů podpořených DOTACEMI a granty SAMOSPRÁV, případně FONDŮ EU."

vortimond

for Vortimond

já si taky myslím, že jenom z dobrovolných zdrojů to nejde ,některé pořady ,které vysílají jsou hezké a tvrdí to nejen katolíci ,ale i od jiných lidí kteří nejsou nijak spojování s církvemi vím , taky se rádi podívají ,nemusí být všude jen komerce , jo a ted nevím ale pokud katolická znamená -všeobecná tak to beru jako pro všechny nejen pro katolíky evangelíky atd .,takže asi tak přeju jim at jim to vydrží

nec3
Registrace: 11/2010

Jeden čas som ich často sledoval, lebo vysielali zaujímavé cestopisné a naučné dokumenty. Odkiaľ majú peniaze ma nezaujíma, je to ich vec. Pravdepodobne nato majú a ja im to prajem.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

Můj názor na to je tenhle: Obratně využít různý kulturní, vzdělávací a jiný podobný instituce a fondy je taky umění, a já bych to rozhodně počítal mezi dovednosti. Ta televize má svojí ideologii a rozhodně bych jim osobně k těm kulturním a vzdělávacím fondům nebo projektům moc přístup nedával. Ale dělá se to běžně nejenom u nás.
Křesťanství není v tomhle překážka. Nikomu nepříde nepatřičný, když v plánovaném předmětu "etická výchova" na školách se bude probírat z velký části náboženství.

vortimond

ano Vortimond to napsal hezky ,vpodstatě souhlasím s tím že evropská kultura vznikla z křesťanských kořenů ,myslím tím například u nás Cyril a Metoděj příchod na Moravu ,nebýt jich tak si dnes píšeme a povídáme Německy nebo Tatarsky nebo tak nějak

nec3

Ty děláš jako kdyby to byli Češi (byli to Řekové) a přišli k nám vymítit ďábla (původní slovanské pohanství). Křesťanství je import. A Němci nejsou v tomhle nutně vždycky na mojí straně. V německých kriminálkách na Primě se často spojuje pohanství automaticky se zločinem, to mě vždycky fascinuje.

vortimond

NJ, církev nebo co to je. Větší prasata než naše politika :fuming:

Rocco
Registrace: 2/2010

no nic fajn názor ,že byli Řekové -ano ,pro naše předky tedy bezbožné pohany nicméně vyvinuli šlušnou abecedu ,osobně jsem je neznal ale museli to bejt docela slušní candáti, když si na to troufli

nec3

Vortimond

"Ta televize má svojí ideologii" Pokiaľ by sa zmenilo slovíčko ideologie na identita, tak by to bolo veľmi seriózne a pravdivé tvrdenie...

Eman
Registrace: 4/2007

Problém je v tom, že se jim to nikdy tak docela nepovedlo :bigeyes: pohanství stále existuje. Bohužel nějakých pár set let je strašně málo. Oni se tenkrát pokusili o předem ztracenou věc. Nelze nějak globálně prosadit víru, která nemá kontakt s kokrétním prostředím, předky, přírodou. Absolutně nemožný.

vortimond

BOŽE,to jsou starosti R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

vortimonde!

co tě na celý záležitosti tolik sere, ty v podstatě neplatíš ani korunu s ohledem na to, co jsi využíval z komunisty nakradených majetků církví. Nemůžu uvěřit, že patříš k těm zabedněncům, neznalým historie, nenávistníkům neznalým kvalit vytvořených v čechách barokem. když už nic jinýho, tak už to by ti mohlo něco vyjevit. mám tě rád ale jsi vůl.

knawi
Registrace: 3/2007

Ať jdou do (nevhodné slovo)e.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

hifi

nabízí se a ty taky ale nevím proč ??? TEN či TEN ???

tonek
Registrace: 1/2009

vortimonde!

seber svojí mysl a přeber to, co jsi tady nakecal - ty, kterej patříš mezi místní intelektuální elitu. opravdu to myslíš vážně? Fakt mě nezbývá nic jinýho než se tě zeptat na původ tvojí nenávisti. Fakt jseš tak nasranej? Tak se pojď sejít před kostelem, jseš si jistej, že se nedohodnem?

knawi

Jaký Baroko? Baroko nikdy nic nevytvořilo. Tou dobou existovali lidé s odlišnými názory stejně jako dneska. To se nemění. Církev nikdy nic neovládala, akorát měla mnohem větší moc. To nebránilo nikomu žít si svůj vlastní život. Pouze to s sebou přinášelo mnohem větší rizika než dneska. Ve středověku se jak známo nebyl problém dostat ani na hranici, což byla hrozná sranda jistě.

vortimond

knawi

On bude neschopným pitomcem v každém režimu, v každé společnosti, všude kam vleze. TV NOE má nový přenosák, hlavně aby měli co smysluplného přenášet a kde vysílat.

P.S: Karel Zich byl vynikající zpěvák, ale nikdy nebyl frotmanem SK. Spirituál Kvintet má frotmana v panu Tichotovi.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

vortimonde, zachovej konzistenci v těch svejch vývodech. Baroko je východiskem český kultury, od národních nebo lidových písniček a málo platný i běžný kultury stavební na vesnicích, kultivace přírody, architektury atd. což si v týhle době neuvědomuje leckdo ale nekcej, že na to čumíš nechápavě zrovna ty. Nebo řekni jo, jděte do háje s tím co dělá Evropu Evropou.

knawi

@pierre

R^ nedávno jsem četl takový slogan: Jsem tak zcela zarytý ateista, až se vážně bojím, jak mě za to Bůh ztrestá..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra