![]() |
|
Nové programy SkylinkKdyž přepnu na MtvNhd tak mi zamrzna sat.přístroj do včera vše ok ostatní programy taky ok. Kdo by mi mol poradit Mám Humax iCord a kartu ICE. Díky |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Nové programy SkylinkVymazat a znova naskenovat! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Nové programy Skylinkto jsem přesně udělal a stále to sami a kouše se to i u tech pro bulhary tak nevím psal jsem i na skylink ,tak čekám co odpoví ,kdyby nešlo nic tak bych tomu rozuměl ,že něco nemám v pořádku ,ale pouze transporder od tech bulharu blbne.jestli nebude nějaká datová chyba v tom EPG . Ale včera mi ty bulharsky šli i s epg v angličtině. tak nevím |
kuri75
![]() |
|
RE: Nové programy Skylinkmě to dělá taky zkus v menu vypnout epgTechnisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Nové programy SkylinkEPG mám zakázané a programy iConcert,MTV HD, z frekvence 12207 MHz, způsobí kolaps iCordu !Raději jsem novinky vymazal, jinak by si s tím těžko někdo z rodiny poradil. |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
RE: Nové programy Skylinktak sem myslel že je problém v CAMu ale zkusil i jiný modul a dělá to to samý, ještě možná zkusit jiný fw jinak už nevím ale je divný že to dělájí jen NG Wild HD, MTVN HD a iConcerts (takže jen jedna frekvence) ostatní nový kanály jedou bez problémů...Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
![]() |
|
RE: Nové programy Skylinkzkuste si vymazat kanály s frekvence 12,207 a znova je naskenovat...nevím jak u vás ale já sem na této frekvenci úplně bez signálu...což mě udivuje když ostatní mají signál 100 procentTechnisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
![]() |
|
Nové programy SkylinkTP 12207-bez signalu.Prečo? |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
RE: Nové programy Skylinkvymazal jsem ty problémové programy a znovu vyhledal,a stále to zamrzá,ale doufám ,že chyba je u nich a že se to vychytá |
kuri75
![]() |
|
![]() |