Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Nefunkční kmitočet na Hot Birdu 13°

Prosím o radu jak odstranit tento problém: na Hot Birdu 13°nemám signál na kmitočtu 11.158 V 27500 5/6 DVB-S/QPSK. Ostatní tp pracují v pohodě. Parabola 90 cm namontována na výtahové šachtě paneláku, výhledu nic nebrání, svod poměrně dlouhý (asi 40m), konvertor typu twin, který jsem měnil a nepomohlo to. Přijímač na jiném místě (jiná antena) pracuje na tomto kmitočtu bez chyby. V čem může být problém?

tadek01
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nefunkční kmitočet na Hot Birdu 13°

normalne to facha ale taky mi to pri scanovani tuhne. FEC mam na auto a naskoci to jen kdyz prepnu z S2 na S

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

RE: Nefunkční kmitočet na Hot Birdu 13°

jo a zapomel jsem , ze ta uroven podle teplomeru je vysoka

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@tadek skus

akoze si pomyslis ci mi nesibe alebo co tomu rozumiem ale za vyskusanie nic nedas...
vies co su tie zasuvky-predlzovacky s ochranou - pre tel. kabel (alebo aj DSL), pre sietovy kabel, pre koax...
No, tak existuje to aj v prevedeni pre satelitny F konektor. Skus prijimac zapojit na taku zasuvku resp. prichodzi sat. koax nou prehnat...
Mne to raz pomohlo pri takom medzi-nebom-a-zemou problemom... :O

krikri
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra