Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ICE - reset PINu

Podařil se někomu reset PINu na kartě Skylink ICE? Já už jsem to zkoušel ve dvou různých modulech i v jiném přijímači, ale stále nic.

james8800
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink ICE - reset PINu

Netuším,já jsem se chtěl taky zeptat ,chci si vyměnit SKY link kartu za ICE,a zeptat se jestli mi bude fungovat v OPENBOXU 810 po skončení CRyptoworku. dík

Al Bunda
Registrace: 2/2008

Ano pojde ti ICE v Openboxe 810 aj po vypnuti Cryptoworksu 01.01.2013
Jaromír Glisník, Skylink (JG): Nemám obavu, že by přijímače s CW nefungovaly po roce 2012. Budou sice zastaralé, ale ve spojení s kartou, která po roce 2012 bude mít řádnou technickou podporu, [[[mohou fungovat ještě mnoho let. Takovou kartou je karta Irdeto ICE]]] (Irdeto CryptoWorks Enveloped), [[[[tedy karta Irdeto s emulovaným systémem CW]]]. Problém totiž není v přijímačích, ale v systému CW samotném. Hlavní stanice CW, které zajišťují komunikaci s kartami CW, jednoduše po 31. 12. 2012 ztratí podporu Irdeta. Dovedete si představit, že byste byl v roli satelitního operátora, který provozuje systém bez technické podpory? Vystavil byste své zákazníky a programové partnery (ČT, STV atd.) riziku, že se při poruše na serverech CW například přestanou vysílat aktivační instrukce na karty? V takovéto situaci by byl operátor bez podpory dodavatele systému naprosto bezmocný. Jediným řešením by v takovémto případě byla okamžitá náhrada karet CW kartami ICE. S ICE kartami totiž, na rozdíl od karet CW, komunikuje hlavní stanice Irdeto, která bude mít podporu Irdeta zajištěnu i v budoucnu. Jenže „okamžitě“ vyrobit a distribuovat třeba milión ICE karet není možné. Proto ty starosti a investice v předstihu.

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Ja som sa to vcera dozvedel :)))

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

zdenoq moc krát dík za vyčerpávající odpověd :))

Al Bunda
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra