Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

CI modul Mascom Irdeto/Cryptoworks

Zdravím,
vlastním stb Mascom MC5300CR a v něm používám nově kartu Skylink ICE v CI modulu Mascom Irdeto Cryptoworks.
Software tohoto modulu mám aktuální 1.23.
Problém mám ten, že když přepínám programy tak se stává, že se program nepřepne hned, ale objeví se na obrazovce hláška Zakódovaný program a teprve až za několik sekund program naskočí.
Prosím máte někdo obdobné zkušenosti s tímto modulem?

marecb
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CI modul Mascom Irdeto/Cryptoworks

Mám úplně stejnou zkušenost - čekání v řádu vteřin.

l68
Registrace: 12/2006

Mám presne ten istý problém. So softwareovou verziou modulu 1.20 tieto problémy neboli.

MartinTO
Registrace: 10/2010

Ve verzi 1.20 ještě tento modul fungoval pouze v módu Cryptoworks, ale tuto hlášku nejspíš způsobuje mód Irdeto. Když do tohoto modulu vložím starou Cryptoworks kartu, tak přepínáni zcela v pořádku.

marecb

Nejhorší je ovšem nahrávání. Skylink sliboval, že klíče se budou měnit na ICE kartě cca co 10-14 dnů, takže zakódovaná nahrávka půjde přehrávat cca ten týden. Realita je ovšem zcela jiná, klíče se mění co druhý den, takže dnešní nahrávku přehraji zítra, ale pozítří jsem už v "ři.i".

marecb

Zdarec chlapi, ja používam tento modul na ICE kartu v Opensate 9900 HD PVR a nemám problém, zatiaľ :))) , ale tiež ked sme u tohoto problému: ako na náplň do tohto modulu? je to možné nejako na dialku cez satelit alebo "ručne"? ešte poznámočka ja tam mám nasledovnú verziu čo mi píše príjmač na tento modul: 4.02.006.Neviem či je to stará verzia, alebo niečo novšie, a ani ma to moc netrápi lebo zatiaľ ide všetko ako má. ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Předpokládám, že se nebavíme o stejném modulu, já mám na mysli tento: http://www.mascom.cz/sat/_CI_moduly/_CryptoWorkMascom.htm
Tento samozřejmě jde aktualizovat přes satelit, viz taktéž výše uvedený odkaz.

marecb

Tami

4.02.006 maji modulySCM modré

miku
Registrace: 10/2007

mne toto robí aj na UPC Direct a mám ten istý modul, takto mi to robilo na každom kanáli, až po vypnutí a zapnutí sat.prijímača (Technisat S1) to už nerobí, keď som vybral modul a zasunul ho tam znovu, robilo to znovu a potom to zase prestalo. Momentálne OK. Verzia. 1.23

Paterliny
Registrace: 1/2006

Právě díky těmto problémům používám tohodle Mascoma jen jako takovou bokovku např. při nastavování karty, který Technicrypt (který takové problémy nemá) neumí (např. mature raniking)

carrot
Registrace: 11/2009

Technicrypt neumí Irdeto, což je dost velký problém pokud máte Irdeto kartu :8)

marecb

marecb

Vždyť píšeš, že používáš kartu ICE, takže na to není nutný modul co umí irdeto :lookaround: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

jj, v mém případě ano, ale mám na mysli ostatní, kteří mají čisté irdeto. A tuším, že technicrypt v cryptoworksu se už ani neprodává.

marecb

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra