![]() |
|
Výměna IRDETO (ICE) - opět problémyZdravím ve spolek, od dnešního rána při zapnutí STP nefunkční programy Spektrum HD, Nova Sport HD, Travel Channel HD, MTVHD, Penthouse HD... nevím, proč s tím pořád rýpou???Přístroj Ariva 200HD, balíček Multi HD. |
davdou
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
re:Pořiď si do ní origo modul a máš po problémech.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Výměna IRDETO (ICE) - opět problémyMám dojem, že tyhle problémy občas mají i majitelé certifikovaných modulů.... Udělej si přes stránky Skylink reautorizaci karty a mělo by to za chvilku běžet. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Výměna IRDETO (ICE) - opět problémynatáhni si poslední fw 2.11. ICE jde i v uničtečce. Zatím :-) zato se mi sekají sportovní prgr na CSLink kartě :-( v certifikovaným modulu (Neotion) se mi ICE taky občas sekne. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Výměna IRDETO (ICE) - opět problémyZápisy na karty chodí často, někdy třeba s platností jen několika dní. Většinou to pak vypadle pro placené HD.Stačí cca 10 - 20 minut na ČT1 a vše jede dál. Reautorizaci udělat případně, když to nenaběhne po 2 hodinách, nebo vypadnou další kanály. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
zdrk15A tobě to doufám nepřipadá, že je to takto v pořádku. Nebo ano?Já prostě každou takovouto záležitost okamžitě píši na Skylink. Sice nevím, jestli to bude co platné, ale když to tam budeme psát každý při každém výpadku, tak by snad museli s tím něco dělat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerJestli je to v pořádku nebo není nechci polemizovat. Maji to tak nastaveno a asi jim to tak vyhovuje.Mam dojem, že na kanále (modulace DVB-S2/8PSK) kde vysílají placené HD, není zasílání zápisů (tam by se to hodilo). Většinou mi to vypadne přímo při sledování nějakého z těchto programů. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
zdrk15Já teď mám už půl hodiny vypadlý ESP HD. Ale dívám se na ČT4 na fotbal, ta mě to netrápí a jen čekám, jestli se to rozběhne samo, ale asi za chvíli udělám reautorizaci.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Výměna IRDETO (ICE) - opět problémyNo chtěl jsem ICE testnout, tak jsem raději dal 1100 Kč za novou, na které je jako bonus 2 měsíce všeho zdarma a v Dreamboxu pod Scamem to zatím jede bez nejmenších problémů. Čekal jsem větší problémy. |
Klokan008
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
![]() |