![]() |
|
Sport 2 u SkylinkuTak jsem se chvíleme koukal na Sport 2 na španělskou ligu a jsem docela znechucen, né kvalitou sportu1,2 která je katastrofální což už víme všichni. Jsem znechucen jak obraz u skylinku při rychlejších pohybech nebo při vhazování nestíhá pohyb reklam nebo fanoušků, prostě to je moc stlumené na datech.Vyzkoušeno na dvou přijímačích a jedné Samsung led která má jinak hezký vyhlazení, schválně jsem zkusil dát Cslink kde mám ted taky předplaceno Sport 2, tak jsem porovnával. Sice je to Mpeg-4 a Mpeg2, ale na výsledku nic nemění, že je to nekoukatelné. Snad to skylink nějak pořeší, i když ten TP je nabouchanej, ani si netroufnu tvrdit u čeho ubrat. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Sport 2 u SkylinkuTv 8 tam překáží, ale ta má vlastně diváků. :-D |
Jardysek
![]() |
|
RE: Sport 2 u Skylinkubudeš se divit ,ale já jsem jeden sat namontoval kvuli tv8 :)) |
kiss
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: Sport 2 u Skylinkuopravdu jsi nekomu montoval sat kvuli TV 8 ? Jakto? |
Meidny2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
RE: Sport 2 u SkylinkuTak to bude ten divák co se na ní kouká. :))) |
Jardysek
![]() |
|
RE: Sport 2 u Skylinkubych se vůbec našima mazaninama nezabýval... Kup si Cyfru+ |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Sport 2 u Skylinku@hotovyrad: Neboj se, mám cyfru, ale jen u sebe kvůli anglický, ted jsem byl u rodičů na čaji a koukal jsem s Tatíkem na Španělskou Sport2 kde jednou na kartě Next od skylinku.To nestíhání obrazu je hlavně při přepnusí kamery na hřišti. |
Jardysek
![]() |
|
RE: Sport 2 u Skylinkuasi nějaká začínající vědma zabývající se numerologii či co to tam probírají :) |
kiss
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: Sport 2 u SkylinkuHlavne ze Skylink pridal novy program! :))) a v lepsi norme! :))) Vcera jsem ho naladil u kamarada.Obraz byl kvalitou hodne dole.Na CSlinku je obraz o neco lepsi.Az vyradi z TP Tv8 a Fashion Tv,tak pak to bude koukatelny a v lepsi kvalite. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Sport 2 u SkylinkuSportovní kanál by si zasloužil větší dat tok, tohle je prostě zabijárna. A co se týče TV8 tak určitě vyřazena nebude, jak říkal pan Glisník, tak řádně platí za šíření, takže není důvod jí vyřazovat. |
Jardysek
![]() |
|
RE: Sport 2 u SkylinkuNa Skylinku sú to MACHULE |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
RE: Sport 2 u SkylinkuBěžte raději sport provozovat a ne jen na něj čumět!!! Jsme nejtlustší chlapi v Evropě a přitom každý "provozuje" fotbal nebo hokej. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: Sport 2 u Skylinkuuž jsem to tady zveřejňoval a bylo mi odpovězeno že skylink za to nemůže že lepší kvalita tohoto programu není.Jo je to sranda jak s velkou slávou zveřejní rozšíření nabídky a ono se na to nedá stejně dívat,bohužel mám kartu Next,takže jsem v podstatě donucen první rok sledovat jejich předplacenou nabídku,ale jak bude možnost končím. Rv |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
Nějakzačínám mít pocit,že je uplně jedno kterou mazanici si u nás člověk vybere ;) I ta HD nabídka je až na zářné vyjímky taky takové pseudo HD :-/ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
![]() |