Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

@vortimond - Astra 2D

Nahral jsem video z 12:40, priblizne stejna situace je od zhruba 6:00 do 15:00. Nerusene jde do 16:00 jenom ITV HD.
Je tam linearni pokles signalu smerem k nizsim freq. vertikalnich TPs.

Od asi 16:30 do 19:30 nechytnu nic (ale naznaky signalu tam jsou) a to same zhruba po 23:00 - taky pouze naznaky signalu.

Vecer, zhruba od 20:30 najedou vsechny TPs ve vertikalu. S obcasnym zaskubnutim na TP s E4, more4, priblizne do 22:00. V noci pouze naznak signalu.

Mohl bys nejak priblizne popsat, jak si to mel, kdyz jsi menil 120-ku za 150-ku a zda nyni mas stabilni prijem (pokud ne, tak nejaky cas, kdy to je nejslabsi).

Parabola je doladena na max. 125 GI, IBU singl.
Pocasi: slunecno, mirny vitr.
Odkaz na video:
http://www.edisk.cz/stahni/28355/12_30.avi_79.54MB.html

Jinak, nevim proc se pres AV vystup Coolstreamu nezobrazi kompleni spodek. Asi chyba Img, no i tak vyhoda, ze nemusim prepinat rozliseni na TV. Do AV pousti signal i kdyz je nastaven HDMI.

wenk
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: @vortimond - Astra 2D

Já jsem to měl asi stejně jako ty, možná trochu horší. Ale bohužel jsem neměl předtím Gibertini. Byla to trochu menší a hlavně jiná offset parabola. Což je problém při tom srovnání.
S příjmem jsem spokojenej. Je to sice občas na hraně, ale dá se říct, že to chodí všechno. Akorát mám problémy v době, kdy nikdo televizi nesleduje. To znamená asi 2:00 po půlnoci až brzo ráno.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ten příjem jednotlivých TP se může lišit podle regionu. U nás z těch vertikálů je nejslabší TP jak vysílá ITV3 a horizontální je nejslabší se stanicí Film4. Viz přehledy. Ten se dostává pravidelně někdy kolem 20:00 - 21:00 přesně na hranu. Ty vertikály chodí přes den lépe, dá se říct. Ve stejnou dobu obrovská rezerva. To odpovídá jak píšeš.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Dik, to je celkem dobra zprava:). Horizontal mozna bude u me problem (nyni mam skew doladeny jen mirne pro vertikal), ale jde mi hlavne o BBC HD, One, Two.
Nejake rezervy pro pocasi budou urcite male, ale s tim pocitam.

wenk

Jeste k tomu porovnani. Ono dost dela podle me i prijimac. Zkousel jsem 5 prijimacu, relativne nejlip dopadl Neo a jeste jeden super levny linuxak pouzivany ciste na nahravani. Ostatni mely velke problemy, jeden ani nic nenaladil.
Nechci nejak delat reklamy, urcite existuji i lepsi prijimace, ale pouzivam linux-based (ne kvuli sdileni, ale streamingu a volne konfigurace).
Kdysi jsem mel Vantage 1100s (tusim) a ten mel na tu dobu taky hodne slusny tuner. Neo ma pouze problem s nizkym SR, jinak Ok.

wenk

Takhle asi. Ty programy (respektive TP) co máš teď nejsilnější, tak určitě asi nemusíš mít obavy, že bys s nima měl problémy.

vortimond

VORTIMOND.

vortimond :vieš pomôc s touto kartou T-HT (Max TV Croatia kde by sa dala kupit googlim a žiadny shop neviem najst iba telecom croatia. :8)

fsat

Určitě všechno časem vypátráme, ale chce to čas. Objevuje se to postupně, málo koho to zajímá. málo kdo po tom pátrá. Určitě ještě něco objevíme. Jestli to bude zrovna tohle, nejspíš ne, ale určitě ještě něco zmapujeme ;) :)))

vortimond

"Přesto se vždy našli nějací remcalové, kteří měli potřebu porovnávat neporovnatelné, tedy například náš trh s Británií, v lepším případě pak s Německem nebo Polskem. Většině (ne-li všem) kritikům pak muselo sklapnout po posledním rozšíření nabídky tohoto operátora (Skylink), kdy se u něho objevily programy..." :laughing:

My máme na všechno odpověď. Když Skylink přidá hudební HD programy, my přidáme S K Y I T A L I A
Benvenuti nella cattedrale dello sport!
www.youtube.com/watch?v=wnpJQjAkRio

vortimond

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra