Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Karta Irdeto

Dnes jsem vložil do čtečky(uni) Octagonu HD918 kartu Irdeto,ale žádný výsledek,ani v diablu2.3.Tma.Má některý majitel Octagonu s kartou Irdeto zkušenost?

hugo51
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta Irdeto

A ktorý typ karty máš ICE 01 alebo IRDETO 01 ???

skynett
Registrace: 8/2009

Karta Irdeto

IRDETO 01

hugo51

Karta Irdeto

Moje zkušenost - mám Octagon SF 918 HD,zakoupil jsem kartu Skylink Irdeto a Skylinkem certifikovaný modul Neotion.Po vložení se modul inicializoval,vypadalo to vše v pohodě.Programy se cca do pěti minut načetli.Problém byl v přepínání kanálů - SD v pohodě,HD - trvalo déle,první naskočila hláška zakódováno a po chvíli to naskočilo.Další problém byl při přepnutí z HD programu na SD a zpět na HD,ten už nenaskočil a byla jen hláška zakódováno...tady pomohlo jedině vypnutí a následné zapnutí...ani po aktualizaci softu modulu se nic nezměnilo,proto jsem modul vyndal a kartu vložil do uni čtečky a vše šlape bez jediného problému jako dřív,včetně všech nově přidaných programů :)))

flyboyK
Registrace: 3/2011

Kartu jsem před chvílí zaregistroval,požádal o autorazici a stále nic.Udělal jsem tov.nastavení,ale stále nic.Vyzkoušeno také na Ferg.HD8800,ale to samé.Asi budu muset koupit modul irdeto

hugo51

hugo51

tak proč děláš takový hovadiny a pořizuješ si kartu irdeto, když už si potřeboval novou kartu, tak sis měl pořídit kartu ice :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

asi mu nekdo rek, ze to irdeto u ferdy bezi (jen ten nebozak nepozna ice a irdeto). zatlac na vyvojare a oni tam to irdeto dodelaj

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

1,Psal jsem zde o Octagonu,ne o ferdovi(pouze v rámci zkoušek)
2,Už se to rozeběhlo.
3,Díky fliboyK

hugo51

Tak u mne v tomto Octagonu mám modul Neotion a kartu ICE Výměna. Funguje to dobře, u modulu je asi týden nový sw,Octagon má původní firemní sw. . Jiné kombinace jsem nezkoušel. Snad jen přepínání programů není zrovna moc svižné.

lis
Registrace: 9/2006

Karta Irdeto

Modul nemám,vše běží v uni,takže majitelé Octagonu 918 nemusí mít obavy

hugo51

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra