Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Penthouse HD v Skylink - Výměna ICE

Ahojte, starou kartu jsem v akci "VÝMĚNA" vyměnil a zaregistroval. Vše proběhlo ok a všechny programy, které jsem měl na povodní "staré" kartě se přenesly na novou - mám balíček Multi HD. Doladil jsem všech 9 nových programů (TV paprika atd.) opět vše jede ok, ale po výměně mi nejde pouze jeden program Penthouse HD? Nevíte proč???

Jinak mám Ariva 200 a balíček Multi HD...

Díky za za radu...

davdou
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Penthouse HD v Skylink - Výměna ICE

1. skus ho odblokovat..vraj je tam defaultne nastavena ochrana rodicovska

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Před tím mi to normálně jelo... a jak se ta ochrana zruší? Dík...

davdou
Registrace: 8/2009

niekde v menu...nastavenia ..skus skontrolovat ci to nemas bloknute..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Vsak pre rodicov to moze zostat bloknute aby neprisli na kucerave myslienky....... :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Na kartě je potřeba u rodičovského zámku nastavit 18+. Pokud používáte kartu v UNI čtečce, tak toto nastavení lze udělat v poslední verzi FW 2.11B7. Sám jsem to tak také musel udělat.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Karta Výměna

Mám rovněž problém, že z nabídky HD programů z karty Výměna od Skylinku nefunguje příjem programu Penthouse, přitom rodičovský zámek je povolen jak má být, po zadání kódu PIN se nakonec vždy objeví hláška Program není k dispozici nebo je zablokovaný. Původní deaktivovaná karta od Trade technology ještě funguje jak má, rovněž jsem objednal kartu NEXT. Ví někdo jak a nejlépe s kým to pořešit? Ví někdo o tom, jak se bude chovat karta NEXT? Mám 2 receivery a mohlo by to možná jet na kartu výměna..

Andreti
Registrace: 4/2010

Karta Výměna

Neuvedl jsem a nyní tak činím, že používám receiver TOPFIELD SBP 2010, děkuji za případné rady.

Andreti

Pozor na to, aby jste ten rodičovský zámek nastavovali na kartě a ne jen v STB. Např. v Arivě je možné nastavit rodičovský zámek na STB, ale to nepomůže. Musí se přenastavit i na kartě, ale na ní ho lze měnit až v poslední verzi FW 2.11B7 (pokud teda nepoužíváte nějaký modul, přes který to lze udělat též). Případně pak zkuste provést reautorizaci karty přes web Skylink. A ještě jedna věc, Penthouse není myslím v promo režimu, takže pokud máte zaplacený nějaký balíček s HD, tak to asi začne fungovat až po zaregistování karty Next.

ZdenekMi

Vykasli sa na cely Penthouse

Mam aktivovany balicek Kombi a vsetko ide ako ma iba tento program mi nejde.Koli tomuto programu som si dal fw. V2.11B7 a Ariva sa zacala spravat katastrofalne, hlavne ze mi isiel Penthouse (mal som ho 1den). Tak som sa vratil spat na V1.07B1. Sice Penthouse uz nemam, ale vsetky programy idu perfektne az na spominane "pecko" :)) Nestoji to zato, aby som kvoli tomuto programu menil fw.

pistek73
Registrace: 2/2009

Já ten FW použil jen ke změně toho zámku. Pak jsem se vrátil na 2.08B4 a všechno funguje OK, včetně Penthouse. Problém s přehráváním FW na Arivě je ten, že pokud se to dělá přes USB, tak se to občas pak chová dost nevyzpytatelně. Koupil jsem si z toho důvodu RS-232 křížený kabel (null model) a dělám to přes něj, protože se při tom maže komplet celá flash paměť.

ZdenekMi

Karta Výměna

Rodičovský zámek jsem skutečně nastavoval jen na STB ale to proto, že nic víc ani nelze nastavovat, na kartě je uveden PIN 0000 nic víc. I když PIN zadám tak příjem nenastane.

Andreti

Penthouse HD

Stejný problem na technisatu HD-8S

Neroslav
Registrace: 8/2007

taky mi na promo výměny nejede... AZBox Elite

vicini
Registrace: 10/2009

penthouse HD

Ja som mal ten istý problém, informoval som sa u technikov Skylinku a ten mi poradil, že musím nastaviť nastavenie na CL v menu karty.Ked som to urobil, program naskočil a funguje.Jednododucho treba nastaviť rodičovskú ochranu priamo na karte na 18 stlačiť OK a zadať pin kod podľa prijímača a bude to fungovať.

pavokuk
Registrace: 12/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra