![]() |
|
SKYLINK.CHCI SE ZEPTAT MAM KARTU SKYLINK ZKOUSEL JSEM REFRESH A STALE ME NEJDE MARKYZA ANI HBO COMEDY SPORT2 NECO ASI DELAM SPATNE DIKY |
imation
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
imationCelý tvôj príspevok je špatne a MARKYZA ti nikdy nepôjde :)))VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: SKYLINK.ASISATIZASEKOLCAPSLOCK Rv |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
kontrola kartyti vyšla že by ti to malo isť??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: SKYLINK.Registrace a správa služebKontrola karty https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 734 |
![]() |
|
RE: SKYLINK.sa to tu opakuje miliontykrat..neviem ci vies citat alebo ti cita niekto z rodiny ale nech ti precitaju toto: ak mas staru skylink kartu cryptoworks tak sa ti moze o novo pridanych programoch iba zdat!s pozdravom. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
SKYLINK.Vyměnil jsem kartu při akci "Výměna" a jde vše v pohodě v Technisatu už devátý den.2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al
|
karxyz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
Caps LockAno nevíte, jak mě tato nepotřebná klávesa štvala, nebylo dne, kdy bych ji omylem nezapnul, pak jsem musel přepisovat řádej.Tak jsem ji jednoduše vypnul a mám klid :) http://extrawindows.cnews.cz/rychle-tipy-deaktivujte-si-klavesy-capslock-windows |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
karxyzA v jakém modulu tu kartu máš? Zřejmě v nějakém cryptoworksovém, že?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: SKYLINK.Markýza? To je ten nový kanál o markýzách? :lookaround: |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
Skylink blééééééééNo ono néni o co stát protože programy jako Sport2 a Paprika jsou v tak katastrofální obrazové kvalitě,že se na to nedá dívat to si ani rumuni nedovolí!!!Jen se směju tomu,že společnost Skylink se již k těmto programům nevyjadřuje co se obrazové kvality týče.Pro jistotu ani neposkytly ochutnávku programů. Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
bojdaSkylink zařadil Sport2 především z důvodu, že byl požadován abonenty. A ti dobře věděli, v jaké kvalitě to bude, protože v takto bídné kvalitě je již na distribuční trase. Skylink nemá žádnou "zásluhu" na zhoršení kvality vůči původnímu zdroji. Ta nechápu proč blééééé.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Bojda blééééééééPorovnej si datový tok na distribučním satelitu sport 2 (UPC) a Skylink .Ochutnávka nebyla nabídnuta kvuli používání blockru,Skylink posílá zápisy na měsíc,ne na 10 dní(ICE karty/IRDETO)minimální délka předplatného je měsíc,na CW karty chodí zápisy i na 3 měsíce při objednání na měsíc. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
![]() |