![]() |
|
TV Metropol - nejde naladitDobrý den, dnes jsem zkoušel naladit novou tv Metropol (Praha 12), ale nepodařilo se mi to. Je možné, že tu nevysílá nebo kde je problém? Děkuji |
martyy
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: TV Metropol - nejde naladitA očko ti jde?Jestli jo tak musí jít i Metropol.Mux 4Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: TV Metropol - nejde naladitTed jsem skusil a jde mi jen zvuk obraz nikde očko normálně jede ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: TV Metropol - nejde naladitNejak to blbne, občas nejde vůbec, někdy jen zvuk. Další stanice, které skončí v propadlišti dějin :-/ |
opous
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
Signál normální - musíte naladitPokud na Vašem přijímači naladíte Mux4, vysílané v MPEG4 s Óčkem, ČT HD a NOVA HD, tak tam musíte naladit i METROPOL. Jinak je chyba ve Vašem přijímači. Je pravda že celý mux 4 měl v posledních dnech dva výpadky (celý mux). Poslední při hokeji předevčírem. Jinak to šlape. Ať se daříFull - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
Signál normální - musíte naladitJeště dodatek, nenapsal jsem to zcela jasně. V Muxu 4 vysílají v MPEG 4 pouze Hádéčka, SD programy Óčko a Metropol v MPEG2.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: TV Metropol - nejde naladitNa společnou anténu v paneláku jsem to nenaladil, na venkovní ano. |
honzasa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: TV Metropol - nejde naladitno na sta (společné anténě) jít nemusí záleží kus od kusu!na vaší soukromé anténě platí že pokud jde očko musí jít i "TV Metropol" Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
![]() |