Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

EPG na virtuálních pozicích CZ Skylink

To by mě zajímalo, kdy hodlá Skylink ve spoulpráci se svými zahraničními partnery přidat EPG na "nových" virtuálních pozicích, které se nám už docela rozrostly, ale bez EPG (nejlépe českého) je to dost nepohodlné. Nemáto o tom někdo nějaké info? To by mě zajímalo, proč se k oficiálnímu datu spuštění nějakého programu skoro vždy vypustí takový polotovar, když testování probíhá vždy docela dlouhou dobu...

carrot
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: EPG na virtuálních pozicích CZ Skylink

Nastavení českého EPG nám ještě chvíli potrvá, jejich technologii nemáme pod naší kontrolou. Prosím o trpělivost.Tolko k tomu povedal vcera J.G.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Věčná nespokojenost.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

A proč nepoužívaš bez koncovek CZ.Kodování je stejné,a funguje i EPG.

robokop
Registrace: 5/2009

joscer: Toto očividně není nespokojenost, jen údiv nad tím, že firma, která se chlubí kvalitou a kdovíčímještě, neustále uvádí produkty, které nesplňují ani základní standardy kvality. A ono nejde jen o nově uvedené stanice, EPG věčně nefunguje i na starých. Zkrátka ve Skylinku pracuje parta amatérů a tváří se profesionálně.

mik9
Registrace: 1/2011

robokop: Teď mám u těch programů bez koncovek HD EPG jen na iConcerts. U ostatních nefunkčních je jedno, jestli je to s CZ nebo ne. Máš to jinak?

mik9
Registrace: 1/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra