![]() |
|
DVBT Bratislava STV1HDVie mi niekto poradit, kde mam hladat chybu. Problem: Mam priamu viditelnost na Kmazik, TV s DVBT MPEG 2 aj MPEG4. Cyhtam ORF, chytam aj M1 HD, M2 HD, ale STV1HD ani cek, pise mi dokonca, ze kanal 59 ziadny signal. Kde moze byt chyba, ked ORF chytam na odraz a madarov ako dialkovy prijem. Moze byt, ze vati, ze mam horizontalnu polarizaciu? Mam novu antenu, take to dvojite v na dvbt. Odklon anteny od vysielaca kvoli rakusanom je cca 35 stupnov. |
Walter
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: DVBT Bratislava STV1HDSkus kanál 56 |
anp
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: DVBT Bratislava STV1HDPardon, 56, ale skusal som aj 59, nic, dal som prejst spektrum, naslo mi 23, 24, 34... a tie su naozaj na hranici sledovatelnosti... |
Walter
![]() |
|
RE: DVBT Bratislava STV1HDnapis jakou mas antenu, obrazek, typ... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: DVBT Bratislava STV1HDISKRA TRIPLE |
Walter
![]() |
|
RE: DVBT Bratislava STV1HDtak ju otoč predevsim do vertikalu a na ten Kamzík... 35 stupnu muze byt presne v jejim minimu. |
davidkriz
![]() |
|
RE: DVBT Bratislava STV1HDOK, len som netusil, ze toto moze byt problem, lebo sa mi moc nechce tocit kvoli rakusanom, potom zas nejdu oni. |
Walter
![]() |
|
RE: DVBT Bratislava STV1HDDakujem za radu. |
Walter
![]() |
|
RE: DVBT Bratislava STV1HDmas smerovou antenu, nemuzes cekat ze na ni budes chytat ze tri smeru ve spatne polarizaci nekolik ruznych muxů. To je jako chtit byt ve stejny moment na 3 ruznych mistech 100km od sebe... fyzika nepustí. |
davidkriz
![]() |
|
RE: DVBT Bratislava STV1HDV Devinskej chytam na izbovu antenu rakusanov na hocijaku polarizaciu a je jedno kam je antena natocena. Kanal 56 z Kamzika som naladil, ale je to nepozeratelne, STV3 seka a STV HD mi islo asi 10 sekund, slaby vykon z vysielaca a este za kopcom. Ale MUX1 z Kamzika ide v pohode. Najslabsi signal mam na CZ DVB-T. Musim to mat natocene presne na jeden smer a zaujimave, ze mi to ide len na vertikalnu polarizaciu, hoci som cital ze Cesi maju horizontalnu. |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: DVBT Bratislava STV1HDnemas nahodou PANASONIC telku? staci nastavit inu krajinu napriklad slovensko a STV naladi |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
![]() |