Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVBT Bratislava STV1HD

Vie mi niekto poradit, kde mam hladat chybu. Problem: Mam priamu viditelnost na Kmazik, TV s DVBT MPEG 2 aj MPEG4. Cyhtam ORF, chytam aj M1 HD, M2 HD, ale STV1HD ani cek, pise mi dokonca, ze kanal 59 ziadny signal. Kde moze byt chyba, ked ORF chytam na odraz a madarov ako dialkovy prijem. Moze byt, ze vati, ze mam horizontalnu polarizaciu? Mam novu antenu, take to dvojite v na dvbt. Odklon anteny od vysielaca kvoli rakusanom je cca 35 stupnov.

Walter
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVBT Bratislava STV1HD

Skus kanál 56

anp
Registrace: 11/2005

Pardon, 56, ale skusal som aj 59, nic, dal som prejst spektrum, naslo mi 23, 24, 34... a tie su naozaj na hranici sledovatelnosti...

Walter

napis jakou mas antenu, obrazek, typ...

davidkriz
Registrace: 8/2009

ISKRA TRIPLE

Walter

tak ju otoč predevsim do vertikalu a na ten Kamzík... 35 stupnu muze byt presne v jejim minimu.

davidkriz

OK, len som netusil, ze toto moze byt problem, lebo sa mi moc nechce tocit kvoli rakusanom, potom zas nejdu oni.

Walter

Dakujem za radu.

Walter

mas smerovou antenu, nemuzes cekat ze na ni budes chytat ze tri smeru ve spatne polarizaci nekolik ruznych muxů. To je jako chtit byt ve stejny moment na 3 ruznych mistech 100km od sebe... fyzika nepustí.

davidkriz

V Devinskej chytam na izbovu antenu rakusanov na hocijaku polarizaciu a je jedno kam je antena natocena. Kanal 56 z Kamzika som naladil, ale je to nepozeratelne, STV3 seka a STV HD mi islo asi 10 sekund, slaby vykon z vysielaca a este za kopcom. Ale MUX1 z Kamzika ide v pohode. Najslabsi signal mam na CZ DVB-T. Musim to mat natocene presne na jeden smer a zaujimave, ze mi to ide len na vertikalnu polarizaciu, hoci som cital ze Cesi maju horizontalnu.

Tomic
Registrace: 1/2011

nemas nahodou PANASONIC telku? staci nastavit inu krajinu napriklad slovensko a STV naladi

funtomas
Registrace: 12/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra