![]() |
|
Sky Italia (okamžik pravdy)Tak dneska dorazila karta taky tak po cca.8 dnech vrazil jsem jí s velkou obavou do Fergusona HF 8900 asi po třech sekundách přjímač detekoval kartu napsal Videoguard a obraz naskočil v menu sice na kartu není vidět pouze její číslo a systémové ID ale pevně věřím že to bude chodit,obrazově jsem velmi potěšen oproti českým mazanicím je to nebe a dudy navíc každý kanál má i originál anglickou stopu a mám těch dokumentů a discovery asi 30 plus spousty fotbalu a hlavně muziky a za cenu kolem 420 kč měsíčně,směšné chtěl bych tímto poděkovat vortimondovi za návod jak na to a pro ostatní Ferguson HF8900 emu soft orig.karta videoguard OKFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Jaký balíček sis vybral ? Možná zajímavá alternativa k Cyfře. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)No na ten futbal by to aj bodlo.Daj nejaky link kde si to objednaval.x :8)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)ide tam aj la liga? a co hd?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)záleží co si vybereš. máš na výběr buď balíček zaměřenej spíš na konferenci Serie A (Calcio) a nebo spíš na všechny možný ligy (Sport). tam je potom italská, anglická, španělská a německá liga. a těch live zápasů je tam hodněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)tulen: HD incl :8)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Já to chtěl hlavně na muziku takže jsem na to trochu doplatil protože pán psal že muziku nikdo nikdy nechtěl a že jí maj pouze v nabídce full takže mi dal muziku včetně asi třiceti tématických rádií bez reklam balík doku asi 30 různejch discovery,dům a zahrada,yachting a moře,national geo..a fotbal v těch fotbalech je hroznej chaos mají jich hrozně moc mám tam taky asi 8 HD monoskopuů Sky Sport a jdou mi taky 2 filmový SD a 2 HD Discovery,National oba anglicky a to všechno za 52 éček na 3 měsíce a řikám mám nevýhodnou kombinaci jinak to jde pořídit levněji ale já jsem naprosto spokojenej chtěl jsem hlavně MTV Classic Italia a ta jede jak z praku R^Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)tak to máš kombinaci Calcio + Dokumentari + Musicavětšinou se prodává Sport + Dokumentari + Intrattenimento (to je jako Entertainment čili zábava) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondDas mi prosim ta link kde sa da tato karta objednat? |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)jasně. dá se objednat buď na ebay a nebo v italských eshopech.www.ebay.it/classico a do vyhledávání zadat "sky prepagato" (to znamená sky prepaid) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Jo napsal mi to takhle:DOCUMENTARY-MUSIC (all channells)-SOCCER.vlastně ani nevím co bude hrát když není zrovna žádnej fotbal ale jdou mi i dva Prima Fila nějaký filmy PPV co jdou tejden furt dokola.Ten hodnej pán je z Palerma a jmenuje se Alberto Lalia ale má různý nabídky možná by s ním šla udělat i jiná mimo inzerci (ebay.it)ale neum9 moc anglicky a já zase italsky takže je lepší spíš brát to co zrovna aktuálně nabízí (má karta např.není nová)ale aktivoval ji před odesláním takže není úplně hloupej,jinak platba Paypal to trochu vadí ale kdybych si o každým myslel že když mu pošlu prachy dopředu že se na mě vyprdne tak bych nikdy nemohl koukat na italskou televizi ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Ke Sky Italia jsou poláci asi zbyteční.Sky Italia má jedno mínus - Během fotbalu NENÍ origionální komentář - jen italština ! T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 168 |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)jinak registrace na ebay (jestli to chcete někdo kupovat tam) už dneska probíhá i v češtině dokonce. a paypal v podstatě takywww.eim.ebay.cz www.paypalcz.cz Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Jo a zápisy na kartu choděj na frekvenci 11862 horizontal Sky TG24Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)při tom nakupování platí, že cena za poštovný je stejně jako cena za konkrétní zboží vždycky vaše starost a musí být zaplacený předem (nikdy né starost prodejce) takže by se každý měl zajímat, jestli prodejce počítá se zasláním do ČR. když ne, tak se ho musíte napřed zeptat (anglicky a nebo použít google translate).stejně tak musíte číst přes ten překladač všechny emaily, který vám prodejce pošle. jinak ho budete zbytečně stresovat, když se vás zeptá italsky na výběr nabídky a nedostane žádnou odpověď. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE:Sky Italia(okamžik pravdy)Ještě zkusím zítra Arivu 200 jak si na tom stojí s origo kartama na Sky Italia potom by mohlo tomu fotbalu být blíž ještě více uživatelů protože při ceně kolem 400kč měsíčně za spoustu fotbalu HD včetně by si to mohl dovoliti i(chudý)abonent místních platforem ale připadá mi že ti italové tu celou Sky maj postavenou jenom na fotbalu protože mít asi 12HD programů pouze na ligu to je teda něco R^Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)jinak tam mají kartu na 7 měsíců (je tam přímo napsáno do konce listopadu) za 84 EUR i s poštovným do ČR (worldwide). to je 290,- Kč měsíčně :laughing: to je absolutně bezkonkurenčníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)nebo možná to znamená spíš "končí v listopadu" ne "do konce listopadu". to je úplně jedno. hlavně je chudáky pak neotravujte, že vám to nefunguje v arivě nebo v čem. to je zase opět starost kupujícího. normálně se tam prodávají i vhodný SKY přijímače. ale ty jsou jako UPC přijímače (jen pro otrlé)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Ty monoskopy jsou buď k italské lize, nebo zápasům Ligy mistrů. Jestli je ta LM v ceně, tak je to super kauf. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
@polulinJá ten fotbal moc nejedu ale napadlo mě že když ty monoskopy(je to spíš obrazovka s nápisem na modrém podkladě Sky Sports HD)v HD že to nejspíš pojede až bude aktuální přenos...nikdo nikdy neví co tam ten člověk vykouzlí když je jako by dealer Sky a aktivuje X karet měsíčně..no nechme se překvapit v SD mi to taky svítí asi na 10-ti kanálech ale HD je přeci jenom o něčem jiném ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)To nekouzlí on, to jsou oficiální nabídky Sky Italia. Ta cena je neuvěřitelná, ale takhle to prostě funguje. Jsou to akční nabídky.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE:Sky Italia (okamžik pravdy)No koukám že mi taky jede Sky SuperCalcio HD a to hned dvakrát na každým něco jiného je to sice italsky jak se tu psalo ale momentálně záznam Chels vs Tott a obrázek teda hodně slušnej,HD jak má být...Viva Italiana R^ R^ R^Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
@vortimondTos teda asi vyčuchal Ty?A nebo to tak měli už dlouho a mi jsme si tu jen hloupě předpláceli nějaký předražený kraviny?Jsem úplně unešen a to nemám plnou palbu jako ty,já sem teda osobně odvázanej z tý MTV Classic hit after hit dobrej obraz i zvuk snad něco sosnu co ještě nemám ale asi jo G.Nannini.Zucherro,F.Napoli a spousta 80s šlágrů jen snad vadí to celosvětový logo MTV a ty votravný lišty ale dou do toho teda pěkně ještě jednou díík fakt mám radost R^Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Chcel by som sa opýtať že aká je najvhodnejšia kombinácia SKY ITALIA pre sledovanie Premier League ? |
Razor1996
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Tak jste mně nahlodali že do toho jdu taky ještě jednou dik vortimondovy za info. R^Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Tohle už existuje hrozně dlouho. Ale já jsem tady na fóru o tom psal poprvý někdy v únoru. Sky má totiž v Itálii poměrně silnou konkurenci (narozdíl od Anglie nebo Německa). Takže musí tohle dělat, aby nalákala abonenty. Sky DE nebo Sky UK nikdy žádný prepaid karty nevydá. Nemá důvod.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |