Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Dvojtunerový HD príjimač?

Zdravím vás borci, prosím vás o radu, mám momentálne prijímač Vantage HD6000 + motor+105 Gibertini+Invacom Single, potreboval by som ale dvojtunerový prijímač, vedeli by ste mi poradiť nejakú alternatívu? Z Vantage-om som celkom spokojný, ale neviem či zrovna HD8000 od Vantage je to pravé orechové...nieje niečo lepšie v zhruba rovnakej cene, poprípade lacnejšie...
Čo sa toho nahrávania týka, stačilo by mi pôvodné LNB, ak by som chcel súčasné nahrávanie iba z jednej družice/pozície???

Ďakujem...pekný deň praje

Streethawk

street
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dvojtunerový HD príjimač?

ClarkTech ET9000

nech sa dari, ahoj ;)

ps: vcera sa zacala vystava Anga Cable, takze mozno (urcite) sa objavia i novinky a to nielen od DM :8)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Nezapomeň tam dát Twin a jedním tunerem můžeš "točit".....stolní přijímače nevedu... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Ten Clarke nevypadá špatně. Akorát já bych si tam asi přidal ten větrák, protože pro jistotu. Návody jsou na netu a nevypadá to až tak moc složitě:
http://leteckaposta.cz/600267253

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

ClarkTech mi nič nehovorí, ale inak vyzerá zaujímavo...Ako to je s inštaláciou /firmwarov/pluginov atď., je to príliš zložité? Nemám skúsenosť s týmto typom príjimačov...ale s OS na báze Linuxu áno, myslíte, že slušne zdatný IT nadšenec s 15-ročnými skúsenosťami zvládne jeho obsluhu? ;D

Ďalej, ten Twin LNB, je nutnosť? Nedávno som kupoval Invacom, namiesto LNB Megasat Diavolo("0,1dB" :-D )

Vďaka!

street

Jen neber Dreamsky 8080 tam ten druhý tuner ještě nefachá a už je v prodeji jako twin nechápu jak to tak mužou prodávat? :laughing: :laughing: :laughing:

Amiko mini combo

AB DSR-322
Registrace: 9/2005

O par tyzdnov

ma byt na trhu nejaky novy Panasonic BD rekorder a uz maju byt tunery plnohodnotne, resp. bude moznost nahravat aj zakodovany stream a odkodovavat ho az pri pozerani. Som na to zvedavy, co v Krompachoch zosroubuju. Moj 785 funguje perfektne, ale pouzivam iba jeden tuner, lebo ten druhy nevie sucasne dekodovat.

dunaj
Registrace: 8/2009

tak včera jsem si hrál s tím Clarke Techem no je to vlastně dreambox E2 takže vše na jedno kopyto Dreambox,VU+,Clarke tech....jen mi docela zklamalo a zarazilo že to nepřehraje skoro žádný formáty..ale možná jsme dělal něco špatně

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

pat: ale nooooo ... "že to nepřehraje skoro žádný formáty" ale prehraje, a ver alebo nie bez problemov :8)

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

alfasex: Takže odporúčaš ten ClarkeTech? Máš ho Ty osobne, alebo si mal len možnosť odskúšať ho? Celkom ma zaujal, teda aspoň čo sa tech. špecifikácie týka...

Pôvodne som sa nechcel tlačiť do týchto LINUX-ových vôd, ale asi mi nezostáva nič iné, len to risknúť ;-)))

Zatiaľ ďakujem...

Inak kľudne mi môžeš i bližšie priblížiť jeho možnosti...

street

street

o.i. ano vlastnim CT ET9000

viac o tomto primaci najdes na forum.satdigitalne.cz, kde vikino sa stara o sekciu Clark-techu :)))

pravda ale je, ze ma jedno male minus, a to je teplota... priprava pre chladenie je, takze ak si co i len trochu zrucny, myslim ze to dokazes urobit i sam, respektive oslov dobreho predajcu (co robi aj servis) a ten ti ventilator nahodi za mensi poplatok

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

alfasex

Nepomohol by vecsi chladic na procak?Pravda ked je vo vnutri disk (ak sa da) tak teplota je vyssia.Tu je ta teplota vyssia ja bez interneho disku?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

alfasex

Nepomohol by vecsi chladic na procak?Pravda ked je vo vnutri disk (ak sa da) tak teplota je vyssia.Tu je ta teplota vyssia ja bez interneho disku?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Myslel som vacsi... ;) ;)

liquere

nebo také Technomate 2 Models ** TM-7102-2xS2 +1xT2 Tuner**TM-7100 Triple tuner 2xS2 +1xT1 tuner © High Definition Satellite & Terrestrial Receiver (Terrestrial is MPEG-4, DVB-T2, BBC HD and ITV HD ch4 HD)

vladnaico
Registrace: 5/2008

Pokud jsi spokojený s Vantage, stejně kvalitní obraz Ti udělá německý levný dvoutunerový Edision Argus VIP2, za 5.100,-Kč. Výborně spolupracuje s motorem, PVR - žádná omezení, na alternativní SW zkousne všechny evropské karty včetně čisté IRDETO, má dvě čtečky karet, výbornou podporu.
Hlavně toho umí opravdu více.
Podívej se jak vychází hodnocení 10 druhů sat.receiveru v Německu:
http://www.testberichte.de/d/read-swf/237133.html

(nejlepší po obrazové stránce Vantage a Argus)

Samozřejmně, abys využil dvoutunerák, Twin LNB a další koax je nutností.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

To street:Vem VU+Duo,větrák už má a já s ním jsem už přes půl roku spokojen.Do té doby jsem jel jen na dreamboxech...

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47
Registrace: 12/2005

PS:Není problém s přehráváním různých formátů včetně .mkv

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47
Registrace: 12/2005

@street Twin musi byt

zabudas na nie len 1parabolu/poziciu ale 1transporder-frekvenciu, takze v jednom case mozes pozerat/nahravat program len z jednej frekvencie!
Akoze je to otazka nejakych 30 juro alebo sa bojis prehadzovat single za twin - ved ked si fixkou laicky nakreslis co ako kolko posunuta otocena :))) tak to pojde plus este budes jemne dotacat a stara znutra ti bude kricat kolko percent/pasikov... :laughing:
K

krikri
Registrace: 3/2010

dotacat

som myslel LNB, tanierom nehnes pokial nim nepohnes haha

krikri
Registrace: 3/2010

ojoj1 existuje na ten VIP spolahlivy sw? Boli na nom vraj nejake problemy so "škubanim" obrazu a zvuku.

starec62
Registrace: 10/2009

Tak ktorý teda, ten CT E9000? Mne sa zatiaľ najviac páči on, aj keď tá vyššia teplota ma trochu znepokojuje... :-(

Ale hádam to nebude nič vážne a prijímač funguje i bez ventilátora spoľahlivo a bezproblémov, alebo?

Díky...

streethawk

street

Mám ho asi 3 týždne a zatiaľ úplná spokojnosť.rýchle prepínanie programov.

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom
Registrace: 3/2006

Ahojte, takze dakujem vsetkym, ktory sa podielali na tejto diskusii, obzvlast Tebe "alfasex" ;-)

Clark-Tech E9000 objednaný!!!

Pekný deň prajem...

street

Gratuluji k výběru

To street:Tak až ho budeš mít,tak se poděl o zkušenosti.Na satdigitálně.cz je o něm vedená celá diskuze.Tak ať slouží!!!

jirka106
Registrace: 1/2011

Áno, zajtra by mi mal prísť, takže dám potom vedieť...Dúfam, že to bude zajtra, pretože už sa neviem dočkať... :)

street

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra