![]() |
|
Ariva 200HD restart příjmačeAhoj Kluci,posílám všem pozdrav.Nedávno jsem zakoupil novou Arivu 200HD tentokrát s "jeničkovým" softem.Po nahrátí nového firmware 1.07B1p + můj seting z mého druhého příjmače,(také jedničková a stejný firmware jen s rozdílem na motor,u té poruchové je seting předělán na dvě družice disq.na 23,5E a 1W))mi Ariva několikrát sama v intervalech cca 1x až 2x v době jedné hodiny sama vypne a zase sama se "rozjede".Časovač je vypnutý!!!!Vím,že to tady někdo posledně také rozebíral ve vlákně,ale nemohu to najít a také nevím,jak to dopadlo.Je to na reklamaci???Dnes jsem vyzkoušel tovární nastavení,předskokan originál 1.02B1/továrko,dále 1.05B1/továrko dále čistý 1.07B1p a potom z flash jsem poslal jen uložený Dump. To ostatní před jsem dělal kabelem RS a programem ArivaUpgrade551 na PC .Poradí někdo co s tím???? ;) R^ .(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
Re:Ariva 200HD restart příjmačejednoznačně reklamace.Pošlou to do servisu,počkáš si 30 dní a nebude ti vypínat a zapínat sama.Mně to taky dělalo a už to nedělá. |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: Ariva 200HD restart příjmačeSkus tam nahrat,nejaky 2-kovy firmware. R^ |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
Re:PillerDěkuji za info,myslel jsem si to také.Posílám na reklamaci.Děkuji za reakce.Hezký večer ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
![]() |