![]() |
|
Vantage + HDD - formátování, FAT32Ahoj, prosím o radu, jak nejlépe naformátovat externí HDD WD My Book 3 Essential 500GB pro Vantage 8000? Prošel jsem různý postupy a naformátoval jsem ho, ale po připojení k Vantage 8000 hlásí "Nepodporovaný souborový systém, přejete si zformátovat". Ať dám ANO nebo NE, nic to neudělá, disk se po chvíli připojí a můžu ho používat, ale vždycky když vypnu a zapnu SAT, tak se mi objeví tahle hláška. Jak se toho mám zbavit? Zformátoval jsem HDD i přes menu přijímače, ale nic se nezměnilo. Díky |
Honza07
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: Vantage + HDD - formátování, FAT32Musis to mat vo FAT32. Najlepsi na to je Fat32Formatter. Najdes cez Google. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Vantage + HDD - formátování, FAT32Přesně tak. Fat32Formatter je běžně ke stažení a funguje obstojně.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Vantage + HDD - formátování, FAT32Vyřešil jsem to utilitou pro formátování, uložim si ji a příště už to bude hračka :-) Díky za rady |
Honza07
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: Vantage + HDD - formátování, FAT32Vantage pri tom formate FAT32 ako nahrava dlhsi zaznam?Myslim nahra viac ako 4GB alebo rozdeli nahravku po 4GB na viac casti.Dik.Bol taky problem pri inych strojoch pokial nebol disk naformatovany pod linuxom napr.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liqueredelší nahrávky rozdělí po 1,5 GB souborechJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Vantage + HDD - formátování, FAT32To je bomba potom taky 2 hodinovy film v HD je milion suborov,dik za info.To je ale vsetko len nie optimalne podla mna. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Vantage + HDD - formátování, FAT32V přijímači to přehraje normálně - nepoznáš, že je to na x souborůJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Vantage + HDD - formátování, FAT32To ti verim,len ta praca na PC ak chces upravovat.Inak neviem preco to seka na 1,5 GB ked FAT32 dokaze 4 GB?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Vantage + HDD - formátování, FAT32Napriklad Den nezavislosti z HBO HD ma 8,7GB pri delce 2:30h a je to 6 souboru.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 153 |
![]() |
|
![]() |