![]() |
|
MTV UnilimitedDobrý den,potreboval by som poradiť...Jedná sa o paket MTV Unilimited. Píše sa že treba cez Kupon MTV 365 dní to aktivovať, a že k tomu treba kúpiť kartu technisat radio,to znamená že vlastne tá karta technisat radio je dekodovacia karta čo ide do prístroja.Dakujem |
bvb09
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
Re: MTV UnilimitedAno, karta Technisat do přijímače, kupón je na "dobití" kreditu na kartě. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: MTV Unilimiteddíky... |
bvb09
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
a musíš mať CONAXčítačku.MTV karta je CONAX |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
da sa aj mesacne aj kvartalneahoj, ked kupis / ziskas (ked napises do Technisat-u Ti ju poslu aj len tak vola sa Tevistar) tak vramci promo ti pojde MTV Ul 30 dni zadara, potom aj cez e-bay sa daju objednat tie vouchre na 30 dni, stvrtrok, mozno pol a cely rok. Je Conax takze prijimac s Conaxom alebo CA modul nemusi byt Technisat.Ak chces link na ebay predajcu ti poslem co som uz 2x kupoval - behom par hodin pracovneho dna ti pride kod... Ozaj bvb naozaj ju chces, akoze mne jedno ale uz mi je luto ze to mam na rok predplatene, tak sa to VH1 zhorsilo o MTV uz ani nezakopnem; je ti jasne ze MTVN_HD v tom nie je ano...? K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: MTV Unilimitedkarty MTV ještě mám..nechám za odvoz....zdarma 6měsíců(promo)fungujeahoj Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: MTV UnilimitedPošli 2 ks na dobírku,kontakt na mne máš.Ahoj. |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: MTV Unilimitedpošli na cb21 na seznamu prosím prosbu díkyDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
![]() |