![]() |
|
irdeto ice - skylinktak dnes som uspesne vymenil kartu - vsetko mi ide bez problemov... Len som bol prekvapeny, ze mi idu vsetky programy ako HBO HD, SPEKTRUM HD proste komplet cela ponuka... Kartu som este nezaregistroval... Ak by som ju zaregistroval tak by mi zmizla tato ponuka ? Je to nejaka akcia ? |
xardas
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: irdeto ice - skylinkJe to global free pojde to 20 dni,ak ju zaregistrujes o nic neprides.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: irdeto ice - skylinkdiky, potesilo |
xardas
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
A ceske?Ja som tiez dnes zacal 20 dnovu lehotu na ICE karte no ceske progr.ako axn nejde nic tak je zaujimave ze od sky linku idu aj premiove programi ale od cs linku nie pritom karta sa aktivuje as po reg.a tak ma ist aj ponuka cs linku aj skylinku.Alebo sa mylim? |
cerbe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: irdeto ice - skylink@cerbea nechces este aj satellite bg? Vsetko na jednej karte vsak??? Zisti si ake programy idu v akej platforme a potom sa cuduj |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
cerbeKed tam mas kartu skylinku ako ti mozu ist programy ktore ma len cslink :O .Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
o.kDik za promtnu odpoved. |
cerbe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
xardasNechci ti kazit dobrou náladu, ale jsem zvědav, jestli budeš takto nadšený po zaregistrování, až ti dvakrát během dne vypadne kódování na HD placených kanálech.Já byl také nadšen, ale jak zapli Surflock (aspoň mi to tak nějak časově odpovídá), tak to začalo blbnout. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerA jak jsi to vyřešil?Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: irdeto ice - skylink@pele1ty píšeš "Je to global free pojde to 20 dni,ak ju zaregistrujes o nic neprides." což nesouhlasím, protože to global free je předregistrační období a registrací se ruší a karta se dostane do standartního režimu a v tomto případě dojde pouze k aktivaci neplacené nabídky a případně aktuálně placených programů :lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: irdeto ice - skylink@satmana asi to nijak řešit nemusel, protože já měl taky v období co se tu o této funkci psalo problémy na linuxovým přijímači s nahráváním více kódovaných programů současně(tím pádem interního sdílení 1 karty) a pak to zase začlo fungovat normálně. Takže tu funkci nastavili na nějakej mírnější režim, nebo ji vypli, že to momentálně neblbne. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: irdeto ice - skylinkMam to odskusane na vlastnich kartach,registroval som ich hned 1 den a zapisi zmizli az po 20 dni.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: irdeto ice - skylinkZapisi su tam takto:Product 1389,138A,138B 27.04.2011-17.05.2011,Product 03E9,03EA,03EB 03.05.2011-02.06.2011Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
satmanaNo zatím to vyřešené nemám, ale když se to stane, tak píši okamžitě na Skylink webu stížnost. Teď se mi to stalo v neděli 2x, po obědě a večer po půl jedenácté. Ač jsem Skylink vždy tak nějak bránil v diskuzích, tak teď nejsem spokojen zase já, protože na stížnosti prakticky nereagují, ale je fakt, že když si postěžuji, tak potom je to minimálně týden v pořádku.Nejdřív zkoušeli, že to je modulem Neotion, ale když jsem jim poslal výsledky různých testů s dalším modulem SMIT a další kartou a vyplývalo z toho, že jednoznačně je něco divného v poskytování služby, tak se odmlčeli. Poslední co jsem zatím udělal je to, že jsem poslal dotaz p.Glisníkovi do chatu live na konkureční webu na zítra. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: irdeto ice - skylinkNazval bych to nekonečným příběhem stále dokola problémy a problémy. Já mám starou kartu skylink a přemýšlím zdali jít do ice nebo irdeto. Chci si předplatit kombi. No uvidím ještě?Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
RE: irdeto ice - skylinkmne nejde sport 2 a paprika, neviete nahodou preco? :)tiez som dnes vymenil kartu a vsetko ostatne bez problemov :) |
backi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: irdeto ice - skylink:laughing: :laughing: :laughing:Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
![]() |