![]() |
|
karta NEXT jak je to s platbou ?Ahoj,chci si objednat kartu NEXT, ale v jejich postupech o platbě se prostě nevyznám : Poplatek za službu Druhá karta činí 80,- Kč (3,30 EUR) měsíčně nebo 880,- Kč (36,30 EUR) ročně. První platba za službu Druhá karta je vždy účtována v hodnotě odpovídající roční ceně služby. V první platbě je zahrnuta i cena karty NEXT. Tak se ptám uživatelů karty NEXT, jak je to s platbou. Zaplatím dobírku 880Kč a pak měsíčně za kartu NEXT 80 Kč ? Musím u mateřské karty zaplatit na rok dopředu nebo můžu platit měsíčně jak jsem zvyklý ? Nemohu se dovolat na zákaznickou linku, tak dík za odpovědi Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 979 |
![]() |
|
JimmyKed ti pride next karta zaplatis 36,30eur a o rok zase a takto kazdy rok. |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: karta NEXT jak je to s platbou ?Já jsem ji objednal. Když přišla, zaplatil jsem 880,- Kč a teď mi na kartě půjde rok to, co mám na master kartě. Je to vlastně její kopie. MultiHD na master kartě mám do 12.1.2012 a když nezaplatím dál, tak mi skončí i na Next kartě a půjde mi tam jen základ. Next kartu mám k 11.4. a když k tomu datumu nezaplatím dál za Next kartu (80,- Kč za měsíc nebo 880,- Kč za rok), tak tam nepůjde ani základní nabídka Gratis.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Rosta1a to sa vstahuje len na kartu next tých 36.30 a čo hlavná karta treba aj tam platit alebo stači iba next platit aby sa neplatilo 2x to isté?🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
JupiNa master platíš povedzme Multi 11,6€ mesačne a za next 36,3€ ročne, kde Ti pôjde aj to MultiPokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: karta NEXT jak je to s platbou ?Neviem ako to popisuju oni ale ked to nie je jasne viacerym tak asi to je domotane.Jednoduche by to bolo tak,ze kupim next za xy(jednorazova cena) a potom ak platim sluzbu na prvej povodnej karte,ta sa prenesie aj na next,ak nie tak nie.Ono je to este aj podla datumu nejako blokovane v pripade ze nezaplatis nejaky balik na povodnej karte?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
disdzoaha vdaka🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: karta NEXT jak je to s platbou ?http://www.skylink.sk/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_88🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: karta NEXT jak je to s platbou ?Jupi to viem.V pripade,ze niekto bude odcestovany uplynie rok a povedtme az po tomto termine zaplati balik napr. multi,karta next sa aktivizuje alebo je uz natrvalo zablokovana???Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: karta NEXT jak je to s platbou ?ak na nextke nezaplatis na dalsi rok tak ti nepojde nic ani ten zaklad..proste tma..toto vezmi v uvahu...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: karta NEXT jak je to s platbou ?likereak doplatis next kedykolvek tak ti nabehne ...ked zaplatis..nic take ako navzdy zablokovana u nej neexistuje skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: karta NEXT jak je to s platbou ?O.K. cize po roku sa deaktivuje a po zaplateni tych 36€ na rok sa aktivuje zo sluzbami zakladnej karty.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: karta NEXT jak je to s platbou ?ano. po roku sa deaktivuje a ked zaplatis aktivuje sa ti a bude na nej to iste co mas na zakladnej karte predplatene..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: karta NEXT jak je to s platbou ?liquere:jen pro upřesnění,po roce už nemusíš platit nextku na rok,ale už to jde i měsíčně po 80-ti korunách... |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: karta NEXT jak je to s platbou ?Tak dík, mě šlo hlavně o to, jestli mateřskou kartu taky musím objednat na rok nebo můžu pokračovat s měsíční platbou.díky za reakce, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 979 |
![]() |
|
RE: karta NEXT jak je to s platbou ?By mě zajímalo, na co se tam vlastně pořád díváte ? kde na to berete čas... já su rád, když najdu na TV čas tak hoďku denně :(( |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
![]() |