Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

karta NEXT jak je to s platbou ?

Ahoj,
chci si objednat kartu NEXT, ale v jejich postupech o platbě se prostě nevyznám :
Poplatek za službu Druhá karta činí 80,- Kč (3,30 EUR) měsíčně nebo 880,- Kč (36,30 EUR) ročně. První platba za službu Druhá karta je vždy účtována v hodnotě odpovídající roční ceně služby. V první platbě je zahrnuta i cena karty NEXT.

Tak se ptám uživatelů karty NEXT, jak je to s platbou.

Zaplatím dobírku 880Kč a pak měsíčně za kartu NEXT 80 Kč ?
Musím u mateřské karty zaplatit na rok dopředu nebo můžu platit měsíčně jak jsem zvyklý ?

Nemohu se dovolat na zákaznickou linku, tak dík za odpovědi
Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

Jimmy

Ked ti pride next karta zaplatis 36,30eur a o rok zase a takto kazdy rok.

Rosta1
Registrace: 3/2011

RE: karta NEXT jak je to s platbou ?

Já jsem ji objednal. Když přišla, zaplatil jsem 880,- Kč a teď mi na kartě půjde rok to, co mám na master kartě. Je to vlastně její kopie. MultiHD na master kartě mám do 12.1.2012 a když nezaplatím dál, tak mi skončí i na Next kartě a půjde mi tam jen základ. Next kartu mám k 11.4. a když k tomu datumu nezaplatím dál za Next kartu (80,- Kč za měsíc nebo 880,- Kč za rok), tak tam nepůjde ani základní nabídka Gratis.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Rosta1

a to sa vstahuje len na kartu next tých 36.30 a čo hlavná karta treba aj tam platit alebo stači iba next platit aby sa neplatilo 2x to isté?

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jupi

Na master platíš povedzme Multi 11,6€ mesačne a za next 36,3€ ročne, kde Ti pôjde aj to Multi

Pokoj a bratská láska...

disdzo
Registrace: 7/2008

Neviem ako to popisuju oni ale ked to nie je jasne viacerym tak asi to je domotane.Jednoduche by to bolo tak,ze kupim next za xy(jednorazova cena) a potom ak platim sluzbu na prvej povodnej karte,ta sa prenesie aj na next,ak nie tak nie.Ono je to este aj podla datumu nejako blokovane v pripade ze nezaplatis nejaky balik na povodnej karte?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

disdzo

aha vdaka

🇸🇰

Jupi

http://www.skylink.sk/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_88

🇸🇰

Jupi

Jupi to viem.V pripade,ze niekto bude odcestovany uplynie rok a povedtme az po tomto termine zaplati balik napr. multi,karta next sa aktivizuje alebo je uz natrvalo zablokovana???

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

ak na nextke nezaplatis na dalsi rok tak ti nepojde nic ani ten zaklad..proste tma..toto vezmi v uvahu...

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

likere

ak doplatis next kedykolvek tak ti nabehne ...ked zaplatis..nic take ako navzdy zablokovana u nej neexistuje

tulen

O.K. cize po roku sa deaktivuje a po zaplateni tych 36€ na rok sa aktivuje zo sluzbami zakladnej karty.....

liquere

ano. po roku sa deaktivuje a ked zaplatis aktivuje sa ti a bude na nej to iste co mas na zakladnej karte predplatene..

tulen

liquere:
jen pro upřesnění,po roce už nemusíš platit nextku na rok,ale už to jde i měsíčně po 80-ti korunách...

TDHenry
Registrace: 3/2010

Tak dík, mě šlo hlavně o to, jestli mateřskou kartu taky musím objednat na rok nebo můžu pokračovat s měsíční platbou.

díky za reakce, Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

By mě zajímalo, na co se tam vlastně pořád díváte ? kde na to berete čas... já su rád, když najdu na TV čas tak hoďku denně :((

kacenkin
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra