![]() |
|
podivná ruská stránka satcards.ruNa různých fórech se šíří upozornění před web www.satcards.ruTen nabízí nejrůznější přijímače a taky podivné pirátské karty na ruské satelitní platformy. Jestli to překládám aspoň přibližně správně, tak to funguje takhle: Objednáte si například tu jejich kartu. Během hodiny dostanete email s poděkováním za nákup a vysvětlení jak zaplatit. Po zaplacení následuje informace, že karta bude doručena během 45 pracovních dní. O 45 dnů později se i nejvíce trpělivý zákazník začne zajímat, co se stalo se slibovanou kartou a proč nedorazila. Jako odpověď přijde email, že karta se nejspíš někde ztratila, krátká omluva a ujištění, že kartu pošlou znova a určitě ve stejném termínu tentokrát příde. Po dalších 45 dnech už pochopitelně nereagují na žádné emaily. :laughing: Stránka existuje už delší dobu, má návštěvnost v řádu desítek tisíc denně, tisíce podvedených "zákazníků" a stále bez problémů existuje a funguje a bude jistě fungovat ještě hodně dlouho. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: podivná ruská stránka satcards.ruO koľko ta obrali vortimond?. :8) :) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: podivná ruská stránka satcards.rufsat :laughing:nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: podivná ruská stránka satcards.ruNo já vím, že jsem tady na fóru za (nevhodné slovo)a. Ale přišlo mně to zajímavý, protože jak koukám, tak to funguje už víc než tři roky :laughing: a dokonce těch webů je víc než jeden! Ten další je www.ntvplus.biztakže má dokonce v názvu jméno platformy NTV PLUS :laughing: Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
pro vortimondPro mě zde nejste za (nevhodné slovo), oceňuji vaše rady a přehled, jaký máte. R^ |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: podivná ruská stránka satcards.ruTo mě těší. Já taky pátrám ještě po dalších kartách, pochopitelně se jedná o předplatný. Momentálně jsem začal rozesílat emaily na všechny možný i nemožný holandský eshopy, jak je to vlastně s kartama Canal Digitaal případně TV Vlaanderen :laughing: Cílem je zmapovat možnosti oficiálního příjmu v celý Evropě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: podivná ruská stránka satcards.ruVortimond ja si ta vážim aj tvojích info ohladom kariet.Mohol by si pomôcť s touto kartou kde sa da kúpiť . T-HT (Max TV Croatia).Mne to stále dava iba Telecom Croatia predtým boli aj v Shopoch. :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: podivná ruská stránka satcards.ruKdyž píšu, že by mě zajímalo jak to vypadá v celý Evropě, tak tím myslím, že jako do budoucna. Třeba v průběhu dalších let. A když píšu, že rozesílám emaily na všechny možný holandský eshopy, tak to taky nemyslím rozhodně doslova. :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
furtíku což o tona ty možný je to OK !ale jak to píšeš na ty nemožný ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: podivná ruská stránka satcards.rujá ti nevím, to se u nás tak říká. "všechno možný i nemožný". znamená to jako "různý"Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
u nás takyjá jen jestli nespíš ! |
tonek
![]() |
|
RE: podivná ruská stránka satcards.rua máte tam u vás v loutkovém světě ovládaném ještěry taky takovou zimu dneska?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
tak v tomloukovém světě (ovládaném ještěry)je rvačka o stín.v tom reálu (ovládaném vlčáky)je rvačka o chleba (a navíc kosa,a sněhu jak o vánocích. JU !) |
tonek
![]() |
|
RE: podivná ruská stránka satcards.ruuž mám stopu (Canal Digitaal NL). jsem na stopě :)))Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |