![]() |
|
LCD Samsung LE40C650Prosím, má někdo zkušenosti se 100Hz Motion Plus u LCD Samsung LE40C650? Nemám možnost ji vidět na vlastní oči. Údajně příliš ovlivňuje pohyb na obrazovce (nepřirozenost pohybu postav...), a to i při vypnutí této funkce - něco jako Pixel plus u Philips na CRT 100Hz z let 2003-2004. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 471 |
![]() |
|
Predechozi typ LE40B650nemá žádné potíže se zobrazením, když tuto funkci vypneš. Vůbec mi připadá tato funkce víceméně papírová, protože ani při zapnutí se toho moc nezmění a když, tak spíše k horšímu :-) |
lupo
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: LCD Samsung LE40C650Možná jsem to nenapsal úplně přesně. Jde mi o to, že pohyb je (údajně) nepřirozený (postavy jakoby vystupují z obrazovky) při zapnutí i vypnutí 100Hz Motion Plus. Píšu o tom proto, že jsem kdysi tento nepříjemný dojem měl právě u TV Philips. Samozřejmě vím, že má každý jiné oči. Ale je to jediná TV od Samsungu, která má Internet@TV a klasické LCD podsvícení - bohuželjen se 100Hz. LED nechci. |
ESPOSITO
![]() |
|
Pročnechceš LED jen tak pro zajímovost?Já bych zase dnes nikdy už nebral trubice.Mám po několika trubicích Philips řada 9 a konečně jsem viděl černou a bílou doopravdy ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: LCD Samsung LE40C650Na moje oči to moc svítí a řeže. Popravdě, roli hraje i cena. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LCD Samsung LE40C650Mám doma teda LE40C670 a nikdy jsem si ničeho nevšiml. Funkci mám stále zapnutou a s obrazem jsem spokojen. |
PHILcz
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
hoboA viděl jsi jak vypadá černá a bílá na plazmě? :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
petr33Bílou jsem tam bohužel neviděl :laughing: |
hobo
![]() |
|
RE: LCD Samsung LE40C650To musis navolit v menu teplota barev na studene a mas na plazme bilou. :))) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
v menu postupně povypínat 100Hz Motion PlusJá jsem mel na svém samovi taky výrobně 100Hz Motion Plus a úplně jsem se zhrozil. Pohyby byly přehnaně jemné, plynulé, no krása... ale pro mne nepřirozené. Jak u TV tunerů tak i filmy z flešky, SCARTu... Stačilo kdesi v menu postupně povypínat vypnout a byl pokoj.Teď je to v poho. |
jwalker
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
HYPERJe přeci všeobecně známo,že plazma má s bílou jisté problémy.I majitelé to potvrzují ;) |
hobo
![]() |
|
RE: LCD Samsung LE40C650Jinak já ještě doplním, že koukám čistě jenom na satelitní vysílání. DVB-T nepoužívám vůbec, takže tam nevím jak by se Motion Plus projevilo. Zkusil jsem to dneska u hokeje (na ČT HD) vypnout, a jednoduše se na to nedalo dívat. Obraz je s touto technologií skvělý. Nastaveno mám na volbu "standardní". |
PHILcz
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
hoboona je plazma a plazma.Já tam bílou třeba mám.Ale je to věc názoru, u mě neuspěje LCD -ty mám tak u počítače a led?Asi tomu nějako nemůžu přijít na "chuť"Hlavně u sportu. :(( RvO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
Proč ty monitoryprobíráte tady?,běžte si na počítačovou diskuzi,to že někdo monitor používá k zobrazování signálu ze sat.příjmu,ještě neznamená,že je to televize,když se vám to líbí,prosím R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: LCD Samsung LE40C650Ústna voda? Vyčistí obrazovku ? Má sťahovací účinok pri čistení pleti. ? Prípravok proti plesni na nohách ? Odstráni lupiny. ? Pridať do prania pri praní ponožiek ? Dezinfikuje rany. ? Odstráni pach v podpazuší |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: LCD Samsung LE40C650No, to je velká nevýhoda plazmy ... bílá barva hnus a je vidět to plazmatické plápolání :-/ LCD má lepší barvy, hlavně bílá a černá jsou takové jaké mají být ;) |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
![]() |