Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LCD Samsung LE40C650

Prosím, má někdo zkušenosti se 100Hz Motion Plus u LCD Samsung LE40C650? Nemám možnost ji vidět na vlastní oči. Údajně příliš ovlivňuje pohyb na obrazovce (nepřirozenost pohybu postav...), a to i při vypnutí této funkce - něco jako Pixel plus u Philips na CRT 100Hz z let 2003-2004.

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Predechozi typ LE40B650

nemá žádné potíže se zobrazením, když tuto funkci vypneš. Vůbec mi připadá tato funkce víceméně papírová, protože ani při zapnutí se toho moc nezmění a když, tak spíše k horšímu :-)

lupo
Registrace: 4/2006

RE: LCD Samsung LE40C650

Možná jsem to nenapsal úplně přesně. Jde mi o to, že pohyb je (údajně) nepřirozený (postavy jakoby vystupují z obrazovky) při zapnutí i vypnutí 100Hz Motion Plus. Píšu o tom proto, že jsem kdysi tento nepříjemný dojem měl právě u TV Philips. Samozřejmě vím, že má každý jiné oči. Ale je to jediná TV od Samsungu, která má Internet@TV a klasické LCD podsvícení - bohuželjen se 100Hz. LED nechci.

ESPOSITO

Proč

nechceš LED jen tak pro zajímovost?Já bych zase dnes nikdy už nebral trubice.Mám po několika trubicích Philips řada 9 a konečně jsem viděl černou a bílou doopravdy ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Na moje oči to moc svítí a řeže. Popravdě, roli hraje i cena.

ESPOSITO

Mám doma teda LE40C670 a nikdy jsem si ničeho nevšiml. Funkci mám stále zapnutou a s obrazem jsem spokojen.

PHILcz
Registrace: 10/2007

hobo

A viděl jsi jak vypadá černá a bílá na plazmě? :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

petr33

Bílou jsem tam bohužel neviděl :laughing:

hobo

To musis navolit v menu teplota barev na studene a mas na plazme bilou. :)))

HYPER
Registrace: 11/2010

v menu postupně povypínat 100Hz Motion Plus

Já jsem mel na svém samovi taky výrobně 100Hz Motion Plus a úplně jsem se zhrozil. Pohyby byly přehnaně jemné, plynulé, no krása... ale pro mne nepřirozené. Jak u TV tunerů tak i filmy z flešky, SCARTu... Stačilo kdesi v menu postupně povypínat vypnout a byl pokoj.Teď je to v poho.

jwalker
Registrace: 5/2011

HYPER

Je přeci všeobecně známo,že plazma má s bílou jisté problémy.I majitelé to potvrzují ;)

hobo

Jinak já ještě doplním, že koukám čistě jenom na satelitní vysílání. DVB-T nepoužívám vůbec, takže tam nevím jak by se Motion Plus projevilo. Zkusil jsem to dneska u hokeje (na ČT HD) vypnout, a jednoduše se na to nedalo dívat. Obraz je s touto technologií skvělý. Nastaveno mám na volbu "standardní".

PHILcz
Registrace: 10/2007

hobo

ona je plazma a plazma.Já tam bílou třeba mám.Ale je to věc názoru, u mě neuspěje LCD -ty mám tak u počítače a led?Asi tomu nějako nemůžu přijít na "chuť"Hlavně u sportu. :(( Rv

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Proč ty monitory

probíráte tady?,běžte si na počítačovou diskuzi,to že někdo monitor používá k zobrazování signálu ze sat.příjmu,ještě neznamená,že je to televize,když se vám to líbí,prosím R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ústna voda
? Vyčistí obrazovku
? Má sťahovací účinok pri čistení pleti.
? Prípravok proti plesni na nohách
? Odstráni lupiny.
? Pridať do prania pri praní ponožiek
? Dezinfikuje rany.
? Odstráni pach v podpazuší

tonek
Registrace: 1/2009

No, to je velká nevýhoda plazmy ... bílá barva hnus a je vidět to plazmatické plápolání :-/ LCD má lepší barvy, hlavně bílá a černá jsou takové jaké mají být ;)

Violista
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra