Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

oneskoreny obraz STV1 HD

Zdravim,
Vie mi niekto poradit,ako mam nastavit STV1HD. Pri sledovani hokeja je na HDcku oneskorenie cca. o 7sek. voci STV3. Sused uz aj zabudol,ze padol gol a u mna to len prave padne :O ,alebo to tak ma byt pri HD prenose? Mam ARIVU 200hd.
dakujem

zdenosk
Registrace: 4/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: oneskoreny obraz STV1 HD

No ja mám DM800, ale pri HDčkových programoch je posun obrazu aj zvuku od kedy mám STB. (Je to aj pri CT, STV, spektrum). Neviem (dôvod nepoznám), či to tak má byť, ale asi áno. Môžeš byť kľudný :))

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek
Registrace: 6/2010

oneskoreny zvuk Detroit-SanJose NovaSport

vcera vecer som pozeral tento zapas NHL a bol tam oneskoreny zvuk cca 2 sekundy asi

mjamriska
Registrace: 4/2003

To celkové oneskorenie je asi normálne, mne zo satelitu meškal hokej asi šesť či sedem sekúnd oproti hokeju z DVB-T, ktoré sledoval brat.

marianm
Registrace: 8/2006

Ja som si to vsimol pri Superstar. U seba som mal Novu HD a v obyvacke isla Markiza. Sice to bolo na zivo, na Nove HD to bolo oneskorene cca 10 az 15 sekund. Samozrejme STV1HD to iste. Z obyvacky som pocul goool a u mna dlho nic. No ale ma to zas vyhodu, ze kto si chce nahrat jednotlive goly, ma dost casu na to, aby spustil nahravanie :)

Tomic
Registrace: 1/2011

Je to vela, oproti CT HD!

Uz som o tom pisal v inych temach ale myslim ze tak velke oneskorenie normalne nie je, hlavne ked na CT HD je oneskorenie minimalne, na STV 1 HD je to vela!

Dreamer
Registrace: 7/2004

Inak keď sme už pri tých oneskoreniach, tak ČT4 je v Skylinku/CS Linku pozadu oproti STV3 vyše 4 sek..

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra