![]() |
|
Restart přístrojeV dvougeneračním RD máme dva přístroje GoldenInterstar a oba jedou na Skylinku. Na střeše mám dvě paraboly (jedna na Astru 23,5 a druhý jen na Eurosport 19,2). Několikrát a dnes zase se mi stalo, že při přepnutí na nějaký program (dnes v 22:00 Prima Cool) přístroj funguje cca 10 sekund, pak zamrzne obraz a přístroj se restartuje.(jestli to dělá i druhý nevím, ale pokud si pamatuju z minula, tak jo). Je to ale jen na jednom programu, přitom je ze stejného satelitu jak program jiný.Technik už byl u nás v minulosti několikrát, ale nikdy nic nenašel, než došel tak se to třeba samo spravilo a jediné co ho napadlo byl špatný kontakt. Ale už mu nějak nevěřím. Třeba já mám placený balíček navíc, který na druhém příjímači není. Přitom Eurosport mě fungoval jen když druhý přístroj je vypnutý, do té doby bez signálu. Napadá někoho co s tím? |
mmks
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Restart přístrojepozvat domu někoho kdo problematice opravdu rozumí ne že se tváří jako odborník vím pro laika je to velmi těžké poznat toho pravého tak nezbývá než zkoušet ale klidně by to mohla být i vada v elektro instalaci takzvaná zemní smička.Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
RE: Restart přístrojeZkus "dlouhodobě" zapojit jiný přístroj....zapůjč od kamaráda,ať vyloučíš chybu v přístroji....samovolný restart vykazuje "nestabilitu" přijímače.....Jiné anomalie,jako třeba NENÍ signál mohou souviset bůhví s čím.... R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 853 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
mám křišťálovoukouli a vidím zemní smyci,to je moje oblíbené téma,dej více informací,dej si 3 redbuly a můžeme to probrat,třeba do rána,času je dost a já rád pomohu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 323 |
![]() |
|
RE: Restart přístrojeprotože jsem laik, tak je potřeba mě napsat jaké informace jsou potřebné. Není signál (myšleno u toho Eurosportu) znamená, že když pustím Eurosport v době, kdy je puštěný druhý přijímač, na stupnici v menu je prostě zobrazeno "Připojení 71/30". Pokud se druhý příjímač vypne, je signál nějakých těch 93/80.K tomu restartu, včera po celou dobu až do dejme tomu 23:30 mě po přepnutí na Primu Cool prostě po 10 sekudnách (+-) zamrzl obraz, zvuk asi ještě 3 sekundy šel, pak se přístroj restartoval. Dneska ráno bez jakéhokoliv zásahu jsem pustil Primu Cool a vše v pořádku a to až do teď. Fakt nechápu. |
mmks
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Restart přístrojetento problém doporučuji řešit s hodně dobrým servisákem,tady to můžeš vyřešit jedině zázrakem,což nevěřím,hodně štěstí a dej vědět jak to dopadlo,moc mě to zajímá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 323 |
![]() |
|
![]() |