Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK - 9 novych programov

9 novych programov funguje len na ICE kartach - to mi je jasne. Len by som chcel vediet ci ICE karta musi byt v IRDETO citacke alebo idu vsetky aj cez CRW. (napr. Penthouse ide tiez len na ICE ale len ak je v IRDETO prij. alebo module)

bobanski
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKYLINK - 9 novych programov

ICE karta bude fungovat jak v Ir**to tak CRW. Penthouse mě normálně na ICE funguje v UNI čtečce s podporou CRW. Jen je potřeba pro tento program na kartě nastavit rodičovský zámek na 18+.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

bobanski

i penthause jde na ice kartách i v čtečkách cryptoworksu, pokud ti to nejde, tak je chyba pouze někde na tvojí straně :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

bobanski

Záleží aký máš prijímač.V niektorých prijímačoch to ide v UNI čítačke v pohode.Osobne mám Edision Argus MINI SAT IP a čisté IRDETO ide lepšie ako ICE karta.Inak ako píše ZdenekMi.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

pokut mas kartu novou nezaregistrovanou tak ti Penthouse nepujde. :(((

image
Registrace: 10/2008

No neviem - mne proste Penthouse v UNI nejde. Tusim, ze to tu niekdo davno vysvetloval, ze to ide len v IRDETO. Nikde v menu som ani nenasiel kde sa da na karte nastavit 18+ (DREAMSKY)

bobanski

Mě fakt jede i na ICE v CRW. Jen jsem si musel do Ariva 200 HD natáhnout nový FW, kde ten rodičovský zámek šel nastavit a od té chvíle funguje. Pokud ti v STB nejde zámek nastavit, tak jednině sehnat někoho kdo má STB nebo modul, kde to lze udělat.

ZdenekMi

bobanski

Ale musí Ti ísť.Nejde len ak kartu nemáš zaregistrovanú,ale ako ju zaregistruješ tak Ti Penthouse 1 HD okamžite pôjde,ale musíš odblokovať rod.zámok na 18+.A je to úplne jedno či je to ICE,alebo Irdeto.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

OK - o Penthouse mi nejde. Len som chcel vediet ci ta nova 9 ide aj na CRW (ICE). A este jeden dotaz - To MTV co tam je je lepsie nez MTV CZ ?

bobanski

Pnthouse HD

Je predsa kodovany aj v CW, kedze mi ide na starej CW karte.

dunaj
Registrace: 8/2009

re bobanski

tych 9 novych ide pre skylink iba v irdete tak ti ta ice karta pojde iba v irdeto module. Pentnouse 1 ide pre skylink aj vcryptoworks.

Pufo
Registrace: 1/2006

Mám dvě karty ICE, jednu v Irdetu a druhou v CW a na obou vše šlape. I ten Penthouse ;)

rodra
Registrace: 10/2010

ICE je Irdeto a navíc dokáže emulovat i CRW. Je to právě proto, aby byl "hladší" přechod na Irdeto a lidi si nemuseli hned kupovat nové STB nebo moduly. Takže ICE funguje jak v Irdeto, tak v CRW. V obou systémech půjdou naprosto stejné programy, na obsahovou nabídku to nemá naprosto žádný vliv. Víc už nemá smysl to rozebírat. Kdo nevěří, tak ať si zavolá přímo na Skylink.

ZdenekMi

Pufo

Odpověz mi na jednu obyčejnou otázku. Kdyby to bylo tak jak píšeš, řekni prosím tě proč by Skylink dával do oběhu ICE karty. Když se nad tím aspoň trochu zamyslíš jistě ti docvakne co jsi napsal za hloupost. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

re vladys

Zle si ma poxopil.Jasne ze ice karta ide aj v module cryptoworks.Ja som mal na mysli iba pre tyx 9 novyx programox v irdete.

Pufo
Registrace: 1/2006

:-/ Super co kde nechodi? :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

pufo

I nové programy jdou pokud je ICE karta v CW čtečce. U nových programů je připojeno krom irdeta i CW pro ICE karty. Neplaš zbytečně lidi a nejdřív si takovou informaci někde ověř. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

ICE (Irdeto Cryptoworks Enhanced). Jak píše pufo. Nové programy vám půjdou, ať jí strčíte do Irdeto nebo CRW čtečky. Ale nepleťe si to se staršími CRW kartami, na kterých vám nové programy opravdu nepůjdou.

ZdenekMi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra