![]() |
|
tragický komentátor při MOTO GPNemůžu pochopit, že redakce vysílání dosadí do takto důležité funkce, vyloženě amatérského komentátora.Jeho tragická slovní zásoba mi ,,rve uši" závod co závod téměř tři hodiny.Jaký to rozdíl oproti F-1 a troufám si tvrdit, že jsou v naší zemimotorky sledovanější!! (on to bude určitě komentovat zadarmo) Takže ,,vážení diváci" za 14 dní radši na sport 1 |
petr22
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: tragický komentátor při MOTO GPTam to budeš komentovat ty? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: tragický komentátor při MOTO GPPosledne keď som sledoval MotoGP na Nova Sport tak som si myslel že ten komentátor dostane infarkt. Naposledy som takého nadržaného komentátora zažil pri finále MS v hokeji 2002. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
pro sirduNěmci mě tolik nerozčilují. |
petr22
![]() |
|
RE: tragický komentátor při MOTO GPOK, hlavně abys jim rozuměl víc než Čechům. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
Joska Kubíček !!!Joska Kubíček je najlepší komentátor Moto GP na Nova sport ! Škoda, že tam neni s ním aj Miloš Čihák. Kde sa hrabe na nich Vašek Svoboda. |
igor61
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
je to K U B AJe fakt že dost často mi to připadá že komentuje úplně jinej závod než na který se dívám já. Měl by také více komentovat dění v zákulisí a technické zajímavosti, co se děje na trati vidíme sami. |
kehaj
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: tragický komentátor při MOTO GPHlavně ty jeho výrazy jako třeba „motocygl” „kerý ”„kerá” to by se fakt jeden pos*al.......... |
Travas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: tragický komentátor při MOTO GPHlavně mluví a mluví jak v radiu a ne v TV,diváci přeci vidí a vrchol jejich blbosti je když je rozhovor s cizímjezdcem a oni melou o něčem jiném |
jave
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
pro sirduPrávě, že jim vůbec nerozumím a proto mně nerozčilují. |
petr22
![]() |
|
RE: tragický komentátor při MOTO GPVazeni!! Joska Kubíček je jeden z najlepsich komentatorov vobec, zavod preziva a zaujimavo komentuje, nemozem uverit co to tu pisete. Zapnite si niekedy F1 na STV, to je hanba komentovanie |
Birko
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: tragický komentátor při MOTO GPPan Kubíček se určitě vyzná v motorech ,krásně popisuje okruhy ,asi ví něco o zákulisí, ale absolutně nestíhá při popisu děje na trati.Jeho opakující se zastaralé fráze,špatné sklońování, a ten slovosled !! Tam by to chtělo moc a moc přidat na ,,plynu". |
petr22
![]() |
|
RE: tragický komentátor při MOTO GPJak Pan Kubicek, tak i pan Svoboda jsou lide kteri zavodili a maji ohromny prehled, prave jejich informace jsou to cenne...a to co se deje na trati vidim v tv sam a nemusi mi to nikdo popisovat do detailu. Ale souhlasim s jednim, motocyklovy sport je u nas opomijeny a kdyby Nova venovala alespon zlomek toho co venuje na F1 byla by to parada...ale budme vdecni i za to co je! |
baronb
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
RE: tragický komentátor při MOTO GPJá totiž ještě pamatuji LUBOŠE PECHÁČKA, tohle byl u mne Pankomentátor na motorismus.A taky Bosák a Záruba a Marek Svačina (výborně dělá pardubickou) a Dusík - tohle jsou všechno výborní erudovaní spíkři a když oni položí komentátorskou lat´ku takhle vysoko,nemůžu tím pádem být vděčný za to co je! Nota bene když za to ještě platím a určitě v budoucnu budu platit ještě více. |
petr22
![]() |
|
![]() |