Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Předem děkuji za refresh

Prosím o refresh cs link karty číslo : 04295643655477 Nechápu jednu věc,při registraci karty byl nastaven region česká republika. Včera při kontrole na cs link stránkách se zobrazil jako region slovenská republika,přitom ho nikdo neměnil, poslal jsem sms na změnu regionu,tak tam je zas čr ale ČT4 pořád nejde děkuji za refresh

sirius
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

taky bych rád poprosil

Pokud bude někdo ochotný poslat ještě jeden refreš, budu moc rád. Číslo karty 04295639415134. Známý volal, že je bez ČT4, taky má samozřejmě český region.. Předem moc děkuji.

jerik
Registrace: 8/2009

RE: Předem děkuji za refresh

Mají v tom neskutečný bo.del. Začínám je podezřívat, že je to záměrná akce s účelem nutně kontaktovat cslink. A samozřejmě pak lidem za jejich telefonát nabídnout nějaký balíček. Můžete mi říct s jakým přijímačem je teď možné koupit jejich kartu? ICE neplánují, na jejich "jistých 5 let CW" není žádná záruka..
Pro mě v tuto dobu úplně mrtvá služba. Kde je ten pierrepetr? :))) ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

:) Tak jsem vám to poslal,ale jenom proto,že je hokej :)

Harnadek
Registrace: 6/2009

a nechcete se pochlubit tim co mate na tech kartach za opravneni ? me jde vsecko. problem nevidim nemam nehledam.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublibubli

problém nemám , nevidím , nehledám

ale zvonku to vyzerá že máš ty problém s některými tématy?!?!?!

ahoj

tonek
Registrace: 1/2009

Tomik535

copak máš na srdci? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tonku

a ty zjevne ani nevis co resis vid ? tak sup predved ty opravneni se kterejma to nechodi :)))) umis li to vubec. domnivam se , ze nikoli

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

@bublajs

Problém bude zřejmě ve slavných regionech.
Včera jsem to osobně řešil na dvou kartách,přijímače Technisaty u kterých se mi ještě nestalo,že by nechodily zápisy.A stejně ČT4 nešla,pomohla pouze refresh.

Harnadek
Registrace: 6/2009

ˇAno,tak nějak to bude,bylo by potřeba někoho někam nakopat. :laughing: :bomb:

zzaner

region neregion, pokud by to bylo v regionu, tak to nejde ani me. mam region CR a jde mi vsecko. neco na ty karty muselo poslat cim to pos.rali. ukazte jaky opravneni na tech kartach jsou. jen me to zajima. opravit to neumim. nejakou informacni hodnotu to ma.

bublajs

bublajs

to neřeš,cslink má bordel a neví komu to nechat a komu blokovat,to se stane R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra