![]() |
|
Tak který :)Zdar borci, po přečtení diskuzí bych to rád nějak rozlouskl. Hledám nějaký ten hd "box" pro kartu Skylink Irdeto. Co od něho očekávám jsou základní fce jako nahrávaní na ext. disk, spolehlivost, v budoucnu možná přehrávání multimedia (vysoký tok) a hlavně rychlost v přepínaní programů. Všiml jsem si tady 2 typů. Základní oficiální na Irdeto Humax IRHD 5100S, novinku HD Box FS-9105. Můžu mít ještě od souseda za 6 tis. nově koupený Dreambox DM 800HD, ale tady už je to přeci jen dlouho na trhu typ a raději bych tedy do něho nešel, ikdyž je to špička na trhu. Tak co vy na to? Který by jste si vzali vy? Díky |
romsim
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Tak který :)S tym spicka na trhu by som bol opatrny,inak by nebol DM 800 SE.Inak v zasade musis urobit pre seba vyhybku v zmysle spolahlivost a menej funkcii alebo vela funkcii mnozstvo moznosti roznych fw a pluginov ale nie vzdy kvalitny HW.Potom uz ti niekto poradi podla svojich skusenosti alebo ak budes mat smolu kazdy ti odporuci to co ma doma...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Tak který :)Kdyby tě zajímal jen Skylink, tak ten Humáč je asi nejlepší, co můžeš pro tu jejich nabídku mít. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Tak který :)to liquere: jasně, že je SE lepší, protože je to novější typ, a proto se k DM nepřikláním. Jak jsem psal. Očekávám od nich jen základní fce a spolehlivost tím tedy nelačním po různých vychytávkách. A tady se od vás přeci dovím jestli HD Box je nebo není vyložený šumt a má dobrou podporu v HW atd. |
romsim
![]() |
|
RE: Tak který :)A navíc jaké máte zkušenosti s rychlostí přepínání????? |
romsim
![]() |
|
RE: Tak který :)A co takhle TechniSat Technistar S1 s modulem Neotion?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Tak který :)u HD boxu je přepínání bleskovéOctagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Tak který :)Hd box R^ přepne rychleji než stihnet zmáčknout tlačítko.Jinak kartu raději ICE :laughing: Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Tak který :)Ja mam uz 2 rocny Drreambox 800 HD original a uz som poskusal kadeco Opticum,oPTIBOX,Golden media ale ten dream je predsi len akysi o inom ako tieto novsie a lacnejsie stroje.Teraz este tazko hovorit o trvanlivosti a ked su to len niekolkomesacne stroje.Inak mam priatela ktory ma dreama 800 HD chladenie z cudzieho zdroja a ten prijmac uz ide asi cca 1,3 roka nepretrzite ,cize aj ked vypne TV - dream ide stale.a nie je vidno nejake zmeny, |
jozvlk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Tak který :)to Karlos1: u HD boxu není plně vyřešena podpora Irdeta? |
romsim
![]() |
|
RE: Tak který :)Mám měsíc ten Humáč, šel jsem do něj na základě recenzí z tohoto fora a nemohu si ho vynachválit. Všechno v pohodě, skvělý obraz, rychlé přepínání. Jen na nahrávání musí být HDD, protože minim. kapacita pam. je 40G. Ale zase se tam vejde víc věcí. R^ |
vlevah
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Tak který :)Tak to rád slyším. Rychlost přepínání je svižná? A co přehrávání multimedií s kompu používaš? |
romsim
![]() |
|
RE: Tak který :)To jsem ještě nezkoušel, z kompu stahuju na flešku a zatím jsem zvyklý přehrát vše přes blu-ray přehrávač Samsung a repro Onkyo, ale zkusím to a dám vědět. |
vlevah
![]() |
|
RE: Tak který :)ok díky. Čím dál víc se k němu přikláním, ale po čtení věcí okolo to není moje parketa pořád řešit nový FW, pluginy atd. A na jakou kartu jedeš? |
romsim
![]() |
|
RE: Tak který :)Mám novou kartu Irdeto Skylink, takže komplet všechno na 2 měsíce zadarmo a zatím paráda. |
vlevah
![]() |
|
![]() |