Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Výměna - 3 otázky

1) Půjde mi na Arivě 200 HD?
2) Půjde mi Nova HD, když jí teď nemám aktivovanou?
3) Domníváte se, že Barrandov HD bude za doplatek? (pokud kartu aktivuji dříve, než bude Barrandov HD spuštěn)

Díky moc

Vložte TEXT podpisu

linc
Registrace: 4/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Výměna - 3 otázky

ano, ano, ne

vicini
Registrace: 10/2009

za 1.ano 2.ano 3.nevim
;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

výmena

ak chceš dostať bonus od SkyLinku budeš ju musieť zaregistrovať aj tak do 30.6.ak sa bude za Barrandov doplácať použiješ bonus.

daryl
Registrace: 3/2010

Ja si myslim, že Barrandov pôjde bez doplatku

jklajban
Registrace: 2/2006

Ja bych se jeste zeptal ohledne vymeny na slovenske kanaly. V tuto chvili mi funguji STV 3, markiza, Joj, atd. a v novem skylink magazinu je tabulka, kde jsou tyhlety kanaly uvedeny jen pro SK registrace. Budou mi tedy po vymene na ICE kartu tyto slovenske kanaly chodit?

bobbik052

bobbik052: jj to je dobrá otázka, taky by mě zajímalo :)

Vložte TEXT podpisu

linc

Po zaregistrování karty Výměna jsou na nové kartě aktivované VŠECHNY programy jako na původní kartě. Proč přemýšlíte nad tím, co je napsáno v časopise? Tam to tak musí být kvůli legislativě.
Když by se měl rušit příjem CZ stanic v SR a naopak, pak by to bylo u všech karet. A to se všichni včas dozvíme.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

jednoduse se radsi ptam dopredu. jestli to tak funguje, je to prima a neni potreba to dal resit..

bobbik052

RE: Skylink Výměna

Může mě k tomuto citátu ze Skylinku někdo vysvětlit,co tím básník chtěl říci? Mám neplacenou nabídku, po registraci dostanu plnou? Na jak dlouho?
Citát:1. Na novou kartu VÝMĚNA se přenesou programy z původní karty, včetně placených, přičemž uživatel získá plnou aktuální nabídku GRATIS, i když ji na své původní kartě neměl v plném rozsahu aktivovánu.

ZDK93
Registrace: 7/2009

Asi

se to týká těch programu co se doplácely.Třeba Nova HD.

hobo
Registrace: 1/2007

bobbik

Kde to vidis v casopise?V mojej verzii je tabulka pod tym vysvetlivky k jednej a dvom hviezdickam ale ani jeden program nie je oznaceny hviezdickou,tak neviem k comu je ta vysvetlivka... :))) A ked si pozriete adresu redakcie na zaciatku je tam " Na Brezinke 6,Bratislava 5" co je len tupy preklad Prazskej adresy "Na Brezince 6" lebo v Bratislave taka ulica neexistuje.Kontroluje vobec niekto obsah tohoto veldiela,ak to ma podavat informacie,potom je otazne co je vlastne pravdive z celeho magazinu... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

Jedna a dvě hvězdičky jsou v nadpisu sloupečků, tedy "GRATIS CZ*" a "GRATIS SK**".

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

O.K. medzitym som to nasiel dik R^ R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra