![]() |
|
Obmedzenie regiónu na kartách CSlinkChcem sa spýtať, či to obmedzenie kanálov ČT4 a STV3 (do budúcna STV2 keďže sa tretí program zruší) sa bude týkať športových prenosov počas MS 2011 v ľadovom hokeji alebo je to myslené na stálo počas akéhokoľvek športového prenosu. Díky za odpovede |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
OmezeníNe je to jen kvůli hokeju mluvil jsem s operátorkou je to na nic jedinné řešení je použít druhou kartu a tu registrovat buď na Čecha nebo Slováka tak to mám a je klid jede vše vždyť ty karty nejsou už tak drahý na aukru od spolehlivého prodejce kterého znám osobně jsou CSlinky za 1000 - 1200 a skylink 1100-1200 kč |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Obmedzenie regiónu na kartách CSlinkTak to je v riti-ďalšie prachy za kartu !!! :fuming: |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Obmedzenie regiónu na kartách CSlinkA čo sme predtým neboli čechoslováci ? To zase máme klamať a podvádzať, mať známych aby sme mohli pozerať obľúbené programyspoločného regiónu. Ako keby neexistovala EU, ale iba ekon. záujmy mediálnych krkavcov. Mám Digi TV
|
Jojo45
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
Obmedzenie regiónu na kartách CSlinkJojo45,čítaš mi z duše moja reč, nateraz je v obmedzení šport, ´dalej to čaká Nova, Nova Cinema, čo to bude nabudúce? :fuming: |
pomahajbo
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
takje to legrace digi neobmedzuje |
popi
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
Změna regionuNevíte někdo zda jde změnit region prostřednictvím sms jak to šlo dříve z ČR na SR a obráceně. V kladném případě bych požádal o vzorovou sms. Díky |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
![]() |