![]() |
|
Rady a skúsenosti s dvb-t,24 účastníkovDobrý deň! Chcel by som sa dozvedieť a poradiť ohľadom zapojenia 24 bytov na dvb-t Kojál(29.,40.,59.kanál)+TN Nad oborou(52.,57.kanál).S akými zariadeniami máte dobré skúsenosti(antény,zluč.a rozbočenie signálu atď.).Každý byt bude mať vlastný dvb-t prijímač.Ďakujem ! |
Dubinski
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
RE: Rady a skúsenosti s dvb-t,24 účastníkov1/ Alcad 905, odpovidajici anteny, nastavit urovne, a hotovo.2/ Kanalova propust polytron, sirokopasmovy zesilovac (SPAUN, IKUSI) a deset dalsich zpusobu. Odbornik vi, laik se do toho nema s.r.a.t. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Rady a skúsenosti s dvb-t,24 účastníkovNo jo, ale od odborníka to bude určitě drahé, ale on potřebuje aby to bylo laciné :O :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Rady a skúsenosti s dvb-t,24 účastníkovlaciné, dvakrát placené... skoro denně člověk slyší jak někde někdo překopal STA aby ušetřili tak buď to udělal někdo na koleně nebo tam narvali převod do analogu, a teď se předělávají znova... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
Doporučujineprozrazovat know how.Už delší dobu se na různých diskusích bavím tím, jak se mnozí snaží řešit své problémy s příjmem televize. Je naprosto zřejmé, že v tomto oboru vládne čirý amaterismus. Podle většiny názorů nejsou odborníci třeba. Z tohoto důvodu jsem se rozhodl neprozrazovat svoje know how. Je to stejně naprosto zbytečné. Jediné co se tím dosáhne je to, že tím člověk oslabuje svoji pozici na trhu. V dnešní době je takový stav ovšem nežádoucí. Laikovi člověk stejně nepomůže, a konkurence se toho hned chytne. Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
já bych neřekl konkurenciani jak se jmenujibo tu smetanu nejraději lížu sám ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Rady a skúsenosti s dvb-t,24 účastníkovKanálové vložky a zdroj jedině Alcad. Antény nejčastěji velké husté síto Vaten a colorka také od něj. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
EnikSouhlasím a potvrzuji. Z tohoto důvodu vzniklo na podzim něco, kde se dá pokecat aniž by to člověk psal veřejně. Doba osvěty skončila, dnes už je doba odrbávání... dnes už se dá uživit jen díky know-how, protože marže jsou skoro nula. |
davidkriz
![]() |
|
tonekkdyby jen smetanu, že :laughing: |
davidkriz
![]() |
|
HIFIje jediněTELEVES dubinski by musel ale vyložit aspoň 30ku! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Rady a skúsenosti s dvb-t,24 účastníkovChlapi kľud...Ide mi o praktické skúsenosti. Nie o niekoho know-how,to tiež neprezrádzam. Som z neho živený.Tá bytovka je plná dôchodcov,ktorý snívajú o dotácii 20€ za settopbox. Ja im nechcem vyťahovať zbytočne peniažky z malých dôchodkov :( A keďže na trhu je neprehľadne mnoho všeličoho,praktické rady pomôžu. A na to je fórum-na diskusiu. Vďaka za pochopenie,veď stále sme ešte ľudia.. |
Dubinski
![]() |
|
RE: Rady a skúsenosti s dvb-t,24 účastníkovBýt tebou, tak se na to vykašlu a každý ať si zajistí příjem sám (když ještě pomalu čeká dotaci 20€) RvVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
DubinskiPraktické skúsenosti (nejen) = know-how . To ti tady fakt nikdo nenapíše jen tak. Mj. protože je to individuální a vyhodnocuje se to podle místní situace (úrovně, kabely, atd...). Takže rada na dálku neexistuje a pokud ano tak s takovým rozptylem řešení a financí, že Ti to je stejně k ničemu. |
davidkriz
![]() |
|
Enik atdpřesně moje řeč. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Rady a skúsenosti s dvb-t,24 účastníkovJasně, ba ani já nepovím ... Představu mám, ovšem nevím jak by fungovala v reálu. Ale já myslím že snad jo. :) S takovýmto obr rozváděním ale zkušenosti teda nemám. taky kdo ví v jakém stavu tam mají kabeláž, zásuvky atd. Pokud je to staré a v dezolátním stavu, tak to bude potom teda pěkně mastně drahé.Jinak důchodci jsou přeci věrni DIGI tv ne? :) Tady to tak teda aspoň funguje. Otalířovanej důchodcovskej barák jako blázen. :(( |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
RE: Rady a skúsenosti s dvb-t,24 účastníkovmein gott :laughing: :laughing: :laughing:Viola: "Jasně, ba ani já nepovím ... Představu mám, ovšem nevím jak by fungovala v reálu." Kandidát na debi-linu měsíce :laughing: :laughing: :laughing: Ten fakt utekl někde z ústavu... ;P :zombie: :ogre: |
davidkriz
![]() |
|
ViolistaDěláte ze sebe blbce, nebo jste se už blbcem narodil?Některý člověk kdyby žil tisíc let.. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Rady a skúsenosti s dvb-t,24 účastníkovTo je v prčicích .... člověk tu už nic ani nemůže napsat. :laughing: I kdyby to pravda byla, tak co. :) No nic, nebudu vám brát sebevědomí, snášíte to koukám někteří dost špatně když vám někdo chce šlapat na paty ;) Saxon: nemusíte mi Vykat, to snad na diskuzi nemusíme. ;) Jinak blbcem nejsem, to snad né. :8) |
Violista
![]() |
|
Viola"když vám někdo chce šlapat na paty"To mi řekni jak ty tady někomu šlapeš na paty? :laughing: :laughing: :laughing: tak maximálně violou :zombie: |
davidkriz
![]() |
|
violistaTo byl citát ze Švejka, ale na Tebe sedí jak prrdel na hrnec.Ty hraješ někde na violu, kde prosim tebe? Někde ve šramlu u piva? On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonJá to střídám, víš ... někdy na violu, někdy na antény ;) |
Violista
![]() |
|
davidkrizTobě asi brzy šlápnu ta to tvoje kuří oko ... :laughing: :zombie: |
Violista
![]() |
|
ViolaMoc nevyhrožuj, ty patlale... měls dostat anténou už dávno přes hřbet, abys furt nekafral, neplevelil a neoblboval chudaky, co tomu nerozumi.@Saxon říkají zomu ZSO, vygoogli ;) |
davidkriz
![]() |
|
RE: Rady a skúsenosti s dvb-t,24 účastníkov...a ozaj, ďakujem za Vaše reakcie! |
Dubinski
![]() |
|
![]() |