Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Nový SW CAM Neotion

Na tr.12565 se objevil ke stažení SW 01.00.08 pro CAM Neotion. Provedl jsem stažení (nevím, jestli jsem udělal dobře), protože mi chvíli před tím (někdy kolem půl desáté) vypadlo kódování a musel jsem udělat reset CI. I když to vypadne jen občas, tentokrát mě to rozladilo, protože jsem se díval na NHL.
Teď se mi zdá, že HD programy rychleji naskočí, když přepnu, ale nevím, jestli to není jen subjektivní pocit vyvolaný "radostí" ze stažení nového SW. Stačilo by, kdyby se eliminovaly ty výpadky kódování při přepnutí programů.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nový SW CAM Neotion

Máš v tom Irdeto kartu Skylink ?

CES
Registrace: 4/2007

Mám tam kartu Skylink ICE.

joscer

joscer

a v akom primaci mas kartu?

Parabola gosat 80fe lnb Golden interstar, primac Golden 7800, Dmsis320, Opensat9500, motor sg2100, karta Skylink a Gital.

milan007
Registrace: 2/2007

TechniSat HD8-SX. Zpomněl jsem to uvést, protože jsem to míval v podpisu a ten jsem si nechal nedávno zrušit, že si založím aktuálně platný.

joscer

Tak já mám stejný modul a stejnou kartu. Přijímač Octagon SF-918 HD. Mám tuhle kombinací druhý den, také jsem měnil sw, nemohu ale posoudit rozdíl. Oproti staré kartě CW s orig. modulem CW se mi zdá, že reakce jsou pomalejší. Ale chce to víc času na testování.

lis
Registrace: 9/2006

Já měl původně modul SMIT (tedy CRW) a v něm kartu ICE. Modul mám teď s kartou Next (tedy také ICE) v přístroji TechniSat Technistar S1 a tam to přepíná velice svižně. Tam se mi zatím nestalo, že by "vypadlo" kódování, ale je to přístroj, který mám v pokoji, kde spím a tak to tam moc neběhá (po ránu a k večeru). Mám ho spíše pro nahrávání.

joscer

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra