![]() |
|
Kde na webe skylinku mám objednať kartu Výmena?hmmm...? nie registrovať ale objednať!!!!! |
matej37
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: Kde na webe skylinku mám objednať kartu Vý...Len v sat predajni. :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Kde na webe skylinku mám objednať kartu Vý...no přece v jejich eshopu, jasně že né u stánku se zmrzlinouhttp://eshop.skylink.cz/ :))) Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@matej37Odpověď od provozovatele Skylink:kartu Výměna může slovenský zákazník objednat přes „Napište nám“ (položka v menu vlevo), „Otázka na zákaznícky servis“ a textově vypsat, co zákazník požaduje. Toto je univerzální postup na řešení jakýchkoli otázek na Skylink. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 278 |
![]() |
|
RE: Kde na webe skylinku mám objednať kartu Vý...třeba tadyhttp://www.gisow.cz/satelit/uvod/sortiment-2/dekodovaci-karty/cz-sk/karta-ice-skylink-vymena-darek-zdarma-23 VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
ja vs Skylink battleFrom: skylink@skylink.cz [mailto:skylink@skylink.cz]Sent: Wednesday, April 27, 2011 9:47 AM To: skylink@skylink.sk Subject: Dotaz na zakaznicky servis - 27.04.2011 09:45:05 Zariadenie:karta Číslo karty/modemu:1976543210120 Typ zariadenia:Technisat Digit HD8+ Meno:krikri Telefón: Odpověď přes:email Dotaz:Dobry den, avizovali ste ze od dnes ponukate - distribuujete priamo karty Vymena (ICE) k existujucim CW. Rad by som ju priamo od vas. Uz ked pisem - dalo by sa poslat spolu v jednom baleni aj Next pre tento isty ucet -- pre usetrenie postovneho atp, Dik v kazdom pripade! krikri --- SL: Dobrý den, karty Výměna jsou k dostání běžně na prodejnách satelitní techniky: http://www.skylink.sk/web/structure/12.html Bonus získáte ke každé kartě Výměna registrované od 27.4.do 30.6.2011. Můžete ji také objednat telefonicky nebo emailem i přímo u nás. V tom případě zasíláme karty na dobírku do 14 dní. Bohužel, kartu Výměna a Next nelze zaslat zároveň. Kartu Next si můžete telefonicky nebo písemně objednat až k registrované kartě Výměna. S pozdravom Zákaznický servis Skylink www.skylink.sk TOWERCOM, a.s. Televízna veža Kamzík Cesta na Kamzík 14 831 01 Bratislava tel: 02/49 220 35 === tak som tam volal ze preco avizovali ze bude na webe ked nie je a ze som v 3 obchodoch Vymenu nezohnal. oni ze posielaju dobierkou ale len v Cechach... na druhy den sa objavilo na webe Kartu VÝMENA je možné zakúpiť: ? ihneď - v predajniach satelitnej techniky ? od 27. 4. 2011 - objednať cez web Skylinku na dobierku (poštovné hradí Skylink) Link vas opat presmeruje na Napiste nam formular, tak som tam dnes napisal "objednavku" na zaklade uvedeneho textu... - V pondelok ocakavam podobny email ako som dostal na zaciatku... :))) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
KdeZa rohom v predajni ;) |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Kde na webe skylinku mám objednať kartu Vý...Proč ji objednávat u nich, když se dá snad všude sehnat levněji? Dneska jsem ji koupil za 460,- |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: Kde na webe skylinku mám objednať kartu Vý...To jsi se podepsal krikri? HM, já bych to bral jako žert a neodpovídal bych. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: Kde na webe skylinku mám objednať kartu Vý...navštívil som dnes 3 predajne NAY, Euronics, Okay elektro.Ani jeden z predavačov netušil čo to chcem. Mysleli že výmena znamená nejakú reklamáciu. Bomba. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Kde na webe skylinku mám objednať kartu Vý...http://www.skylink.sk/web/structure/23.html?filterTyp=zakaznicke&do[DotazForm]=1 |
matej37
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
proč to měníte?lezete čertovi do p.r.d.e.l.e,nic jiného skylink nechce,všechny aktivity jsou zaměřeny pouze a jedině k tomu,aby co nejrychleji stáhnul staré karty od zákazníků a pak si s nimi bude pohrávat,těšte se R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Kde na webe skylinku mám objednať kartu Vý...presne tak..inac potvrdzujem tiez som zbehal cca 4 obchody s velkou tabulov propagujucou skylink a karta vymena ani len netusili ze co to je .. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Kde na webe skylinku mám objednať kartu Vý...http://www.satelity.ellano.sk/ ochota ,rychlosť super ceny R^ ;) |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
re:Ano o ty karty je velký zájem,kdo chce mít kompletní sestavu programů třeba u Multi HD,nebo Kombi jinou možnost nemá,Skylink to dobře vymyslel.Platící zákazníci se nových karet nemusí bát.Jinak na setkání partnerů byli i lidi z velkých řetězců,bavil jsem se tam s nima,tak si to asi na základně neřekli..... Jen nechápu,proč alespoň lidi tady z paraboly více nenavštěvují speciálky,každý vleze jen do centra konzumu,pak se divíte :8) Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Kde na webe skylinku mám objednať kartu Vý...Chcem sa spýtat či po 20 dnoch musím spravit výmenu alebo stačí neskôr? |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Kde na webe skylinku mám objednať kartu Vý...puder: Ty se spíše ptáš, do kdy musíš udělat registraci, ne výměnu. Já myslím, že na kartě výměna žádné 20ti denní global free není, a že začne fungovat až po registraci. Viz. tady další informace:http://www.skylink.cz/web/structure/71.html Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Kde na webe skylinku mám objednať kartu Vý...A jej. Špatně jsem to přečetl. Na registraci je skutečně 20 dní, ale nepíší tam, zda jdou všechny programy nebo jen Gratis.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Kde na webe skylinku mám objednať kartu Vý...Na ICE výměna jedou 20 dní všechny programy bez péček... R^ Je to v podstatě další bonus! Koupit se dá bez problémů na netu, v prodejnách satelitní techniky... :8)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 632 |
![]() |
|
presnepresne ako Dagy2, tulen, tak aj ja bol/volal Nay, Datart, Okay a este 2 dalsie lokalne "Skylink" vlajocka predajne a Vymenu NEMALI!! V NAy ked som volal na zaklade klucoveho slova "Vymena" mna presmerovali na reklamacie a v tej lokalnej autorizovanej predajni Skylink citujem "nemame, musite si ju kupit v Nay, pridete sem a ja Vam ju do 5 min. zaregistujem... mne sa neoplati za 24 juro pre nu chodit a neviem co s nou riesit"A preto si ju objednavam priamo od zdroja! (aj ked tusim (bolo mi na linke povedane) ze v SVK neni dobierka) 20 dni Global free ide! Samozrejme premiove nie. |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE:výměnaUž mě přišel pozdrav od skylinku-výměna za600kč,dík,zatím ne. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
![]() |