![]() |
|
ČT HD zvukTaké máte teď ve Skylinku zvuk u studia pouze 2.0? Děsná kvalita... |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
ČT HD zvukZvuk jede 5.1 DD |
felda
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
ČT HD zvukA ze zadních rep.šum......... |
felda
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: ČT HD zvukZavolej do cslinku ,který vysilá čt hd proč to tak je. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 434 |
![]() |
|
RE: ČT HD zvukStudia jsou 2.0, 5.1 je jen zápas. pokud máte na receiveru zvolenu možnost Dolby digital, tak vám u studia hraje jen levá a pravá bedna. |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: ČT HD zvukTen DD zvuk je děsnej, radši to přepínám na stereo. Pokud je něco vysíláno reálně jen ve dvou kanálech, tak to tak má být vysíláno doopravdy a ne to vysílat v 5.1, ale hraje jen L a P a ostatní šum. Já mám třeba na receiveru nastaveno, že DD2.0 mi to prožene přes Dolby Prologic II a mám to potom docela rozumně na všech repro, ale v podání CT HD to mám jen nalevo a napravo zbytek šum, což je teda výhra.... |
carrot
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: ČT HD zvukA jakej asi tak očekáváte od zvuku 5.1 u hokeje za reálný prostorový vjem? To samé u fotbalu, tenisu a pod.?Docela by mě zajímalo, kdysi si někdo uvědomí, že u těchto sportů to bude vždy jen a pouze pseudopitomost a (nevhodné slovo) májová. Nikdy vám v těchto přenosech nebude logicky korespondovat obraz a jemu odpovídající zvukový doprovod. U hudebních koncertů to je něco jiného, tam se dá reálný vjem dosáhnout relativně dobře, u filmů je to zase něco jiného, tam je to otázka režisérova záměru. Ale v těchto sportovních přenosech je to podle mě zbytečná kravina. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT HD zvukHlavně se mě zdá, že CT ve studiu nemá HD kameru, z ledu je obraz super a studio mazanice. Ted večer na STV1 HD z jejich studia obraz super. Je to ostuda pro CT.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
ale zvuk STV HDtěžký hnus,obraz lepší než čt4 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |