![]() |
|
Kanál MezzoPoradíte někdo, jak získat kartu pro příjem kanálu Mezzo z Astry nebo Hotbirdu? Nemohu najít žádného prodejce a jiný způsob jak zařídit příjem neznám. Digi ani kabelovku nemám. Víte o někom v Německu? Díky za každou pozitivní radu nebo pomoc. |
Zvedavec1
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
v nemecku?no aj u nas kupis karty madarskeho balika HelloHD z EuroBirdu 9E, sprostredkovane cez jednu kosicku firmu, kde za doplatok mas balik HD2 s MezzoHD... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Kanál Mezzona Hotbirdu 13E to jede v komercnim EMU stale, nebo uz ne?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Kanál MezzoNa Hotbirdu 13E to jede v komercnim EMU, klíče najmsat, Viaccess . Jede to stále na všech typech HD Edision Argus.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Kanál MezzoBulhaři mají v nabídce Mezzo Live HD a taky zároveň Classica HD. Já si myslím, že ty jejich karty jsou relativně snadno dostupný, ačkoliv jsem to osobně nezkoušel. Ale jsem si skoro jistej, protože ta karta se po skončení abonence nevrací! To je vždycky hlavní překážka, proč některý platformy (jako třeba německá Sky) nejsou až tak snadno dostupný.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
EMUAhoj, díky za odpověď, ale já jsem jen obyčejný uživatel-důchodce a tak "komerční EMU" mi nic neříká. Jen vím, že na Hotbirdu se kanál Mezzo nenaladil (jako nekódovaný). HD přijímač nemám tak to asi pro mne nepřipadá v úvahu? Co znamená "najmsat"? Pro mne by bylo ideální najít někoho, kdo by mi to prodal na objednávku, ale o nikom nevím. I tak díky. |
Zvedavec1
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
![]() |