![]() |
|
PROBLEM - zmena frekvencie obrazu prijimaca, POMOCDobry den, mili diskuteri,mam problem a prosim o radu: Nedavno som kupil sat. prijimac KAON KSC-SA4001IR. Uz pred kupou som ho planoval zapojit na moj pocitacovy LCD monitor (ACER P223w) - su spojene cez HDMI, pocitac cez DVI. Problem: obraz zo satelitu je nestabilny = kmita, hore dole - neustale. Problem nebol ani v kabli (skusal som viacere), ani v satelite (skusal som na TV) - problem je podla mna v roznej frekvencii obrazu. Ani v setupe prijimaca a ani v nastaveni LCD nie je moznost zmenit frekvenciu (ani rozlisenie). A tu je moja otazka: Je mozne nejakou redukciou (akou) alebo inym sposobom pozmenit obraz z prijimaca na pozadovanu uroven monitora? Ako? Prosim vas velmi o pomoc. Som mierne skuseny clovek v zapajani veci, ale riesenia podobnych problemov neviem, preto budem vdacny za kazdy prispevok. Ak poznate niekoho kto by mi mohol pomoct prosim dajte mi na neho kontakt. Velka VDAKA kazdemu! (mozete pisat aj na: melirik1@gmail.com) (Pripadne dalsie info: na prijimaci su tieto vystupy: S-Video, HDMI, Scart; na monitore su tieto vstupy: DVI, VGA, HDMI) |
Melirik
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: PROBLEM - zmena frekvencie obrazu prijimac...Zkus třeba toto...http://digiprofi.cz/pocitace/elektronika/kabely-a-konektory/vga-dvi-hdmi/redukce/oem-redukce-vga-scartm-5m-propojovaci-video-5m-md15hd-15-pinu-gtscart-m Snad to bude "fungovat" i obráceně....(vem sebou přístroj na prodejnu a vyzkůšaj) Případně zkus "připojení" na jiný monitor.....třeba bude chyba v tom tvém...(specifické rozlišení..X na X) Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 853 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
![]() |