![]() |
|
Problémy v multiplexu ČT+PrimaUž jsme tady asi před měsícem řešili problémy v multiplexu ČT+Prima (drobné kostičky). Zkoušel jsem dva nezávislé satelity a několik receiverů. Taky u vás problém pořád přetrvává? |
l68
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Problémy v multiplexu ČT+Primau mě nepřetrvává,pro nikdy nebyl problém ani za spóóóustu let R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE:Problémy v multiplexu ČT+PrimaAno zlobí to,hlavně na Primě.Sat OptiboX Zebra Sky ready.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Problémy v multiplexu ČT+PrimaMně to spóóóustu let taky nezlobilo, v poslední době ale ano.Posílám odkazy na dvě fotky - dva po sobě následující obrázky - moment výpadku. Fotil jsem na staré CRT televizi, tam to bylo vidět nejlíp (omlouvám se za (ne)kvalitu - pro ilustraci stačí) http://imgmb.com/?display&c=7c1a562b185e&i=IMG_2217.jpg http://imgmb.com/?display&c=9a3de268c456&i=IMG_2223.jpg |
l68
![]() |
|
RE: Problémy v multiplexu ČT+Primahezká mozaika,v životě jsem to neviděl,to jako dělá stále nebo jednou za čas? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problémy v multiplexu ČT+PrimaJednou za čas. A vždycky to vypadá takhle. Někdy se mi dokonce podaří nahrát celý film bez chyby. ;) |
l68
![]() |
|
RE: Problémy v multiplexu ČT+PrimaJJ poslední dobou to taky pozoruji. Zakostičkuje to tak na vteřinku a pak je klid. Hlavně na Primě to dělá. Trochu pohezřívám CSlink, že to dělá cíleně, aby lidi přešli na jeho primu super HD. :lookaround:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Problémy v multiplexu ČT+Primanikdy jsem to neviděl ,ani nikdo ze stovek zákazníků si nestěžoval,tyto programy jsou společné pro skylink i cslink,v kartě to nebude,nevím,čím to máš propojené do TV? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problémy v multiplexu ČT+PrimaPozorujem to aj ja na Prime. Prijimač Opticum 9500 a skylink.Je to len okamžik,ale je to tam. |
starec62
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: Problémy v multiplexu ČT+PrimaNěkdy pomohlo přehrát totálně sw a nahrát nový seting. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 433 |
![]() |
|
RE: Problémy v multiplexu ČT+PrimaAno,obcas se to objevi.Je to od ty doby co Skylink nedavno provedl sarvisni noc a Cslink zacal testovat Irdeto.Predtim jsem tuto zavadu na programech CT a Primy nezpozoroval. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Problémy v multiplexu ČT+PrimaU mne to před časem začalo s ČT 4 - sekal se obraz až to bylo nekoukatelný. Poslední týden to už, dosti často dělá i ČT 1, ČT 24 a hlavně Prima. Prostě to co zajišťuje CSlink pro všechny. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Problémy v multiplexu ČT+PrimaJo dela mi to taky. Nekdy fakt nekoukatelny. I na konkurencnim webu je o tom jen jeden dotaz nazvany zvysena pixelizace. Takze bud:Chyba pouze u nas, lidi koukaj na HDprimu a nebo si mysli, ze to je normalni. |
Dainos
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
![]() |