Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

upc pruhy

kolega se tu před několika dny ptal na pruhy , které poslední dobou vznikají na tv při sledování upc.nezaregistroval jsem odpovědi, byl jsem mimo, pomůže mě někdo?moc dík

goran
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: upc pruhy

ano tieto pruhy som dnes vo zvysenej miere zaregistroval a to hlavne na CT1 a CT24 - islo o dost rusivu zalezitost

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

tady jsme

MIMO

přijímač?

šíře pruhů ???

vodorovné x svislé ???

jsou i při menu nebo kdy a na jakých programech

kolega je do rodiny nebo cizí

tonek
Registrace: 1/2009

Prima

taktéž rušivé pruhy během dneška.

hobo
Registrace: 1/2007

vodorovne pruhy cez celu obrazovku siroke tak 5mm pocas toho vypadava aj zvuk. zaregistrovane na ct1, ct2, prima

Nalézt problém je důležitější, než nalézt řešení: otázka obsahuje víc než odpověď. Skúsenosť je meno, ktoré dávame svojím chybám a omylom.

b1gLoRD
Registrace: 4/2007

ano, je to porad stejny problemovy transporder, vse co je na nem to dela - jednou za cas vodorovne 2-3 pruhy + chvilkove zadrhnuti zvuku, nekdy na chvilku rozpad obrazu do kostek. Na prijimaci nezalezi, chyba je na strane "vysilace". Uz me s tim docela se---(neslusne slovo), vzdyt to trva snad uz pres mesic (zacalo to puvodne "jen" zadrhavanim zvuku)

Lucifer
Registrace: 1/2006

Ano, trvá to už docela dlouho a nikde žádné vysvětlení nebo omluva, mám přijímač Argus VIP, dělá mi to 3 pruhy a zadrhnutí obrazu, asi už 3 týdny, docela mě to štve. Dá se nějak proti tomu ohradit?

Edision Argus VIP, motor 50E-50W, LGTV

commar
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra